Categorii
Intrebari de la cititori

Nu vreau sa folosesc materiale izolante la exterior la constructia casei. Ce ma sfatuiti?

BUNA ZIUA. AS VREA SA CONSTRUIESC O CASA PARTER PLUS MANSARDA SI AS VREA SA PROCEDEZ IN ASA FEL INCIT SA NU MAI FOLOSESC MATERIALE IZOLANTE LA EXTERIOR. CE MA SFATUITI CUM SA PROCEDEZ?


Intrebare de la STEFAN, pe adresa redactiei: Nu vreau sa folosesc materiale izolante la exterior la constructia casei. Ce ma sfatuiti?

5 răspunsuri la “Nu vreau sa folosesc materiale izolante la exterior la constructia casei. Ce ma sfatuiti?”

Exista de la Cemacon o caramida de 44.Ei spun ca este singura caramida din Romania care nu necesita izolare.Intrati pe site-ul firmei CEMACON si gasiti acolo detaliile.

Buna ziua,
Solutia pe care v-o recomandam este utilizarea de BCA cu o grosime minima de 35 de cm (ideal este 37,5 cm sau 40 cm). La aceste grosimi nu aveti nevoie de termoizolare suplimentara.
BCA este un material ecologic ce permite o buna aerisire a interioarelor, nu arde, nu se deformeaza si nu isi pierde rezistenta in timp.
CELCO a dezvoltat BCA STRUCTOTERM, cu o rezistenta de 5 N/mmp, si BCA CELCO SUPERBLOCK cu o rezistenta de 3,5 N/mmp. Ambele va ofera o foarte buna rezistenta la compresiune, uniforma pe toate fetele, si sunt recomandate pentru zidarii exterioare monostrat.
Utilizand si mortarul de BCA (DD-M5 sau DD-M10) in strat subtire (recomandat intre 1-3 mm), se reduc puntile termice si veti obtine o casa termorezistenta.

Va invit sa descoperiti produsele noastre la celco.ro/produse/bca .
Pentru detalii va stam cu placere la dispozitie!

Buna ziua doamna Andreea,
Am inteles ca BCA-ul nu arde,nu se deformeaza,stiam si noi asta,cu rezistenta tin sa va contrazic,daca trece vreo doua ierni cu geruri ploi si altele peste un perete de BCA incepe sa se macine,se descompune mai pe intelesul d-voastra,dar nu ne spuneti din ce este fabricat BCA-ul si daca este radiant sau nu?astept un raspuns de la d-voastra.
Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *