Categorii
Firme constructii

Roof Tiles Distribution srl, Ilfov

Companie specializata in distributia, montajul si comercializarea tiglelor si accesorilor metalice, sisteme de jgheaburi si burlane, ferestre de mansarda etc vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama diversificata de material de constructii ptr invelitori si nu numai.


Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri, am decis sa lansam un magazin online pentru vanzarea acestora, pentru a oferi celor doritori informatii complete despre noi cat si detalii despre produsele comercializate, detalii utile in momentul luarii deciziei de cumparare. Nu trebuie decat sa accesati : tigle-accesorii.ro si sa alegeti categoria ce va intereseaza.

Pentru ca este greu sa estimam un pret fara sa stim care sunt detaliile acoperisului dumneavoastra ne puteti contacta pentru mai multe detalii si pentru O ESTIMARE GRATUITA A LUCRARII!

Date contact Roof Tiles Distribution srl, Ilfov:
Persoana contact: Manu Petre
Adresa: Soseaua Giurgiului nr 21A corp C3, Ilfov, Jilava
Mail: acoperisuri@yahoo.com
Telefon: 0722673747

4 răspunsuri la “Roof Tiles Distribution srl, Ilfov”

Seriozitate zero. Am avut pe acest domn, si echipa dumnealui, pt montat un acoperis dar vreau sa zic ca sunt foarte dezamagit de zeriozitate, am fost mintit de nu stiu cate ori si amanat pana intr-un final cand am renuntat la ei si a ramas treaba neterminata… Foarte dezamagit de ei.

In atentia dlui Marius . Va rugam sa oferiti mai multe detalii si dovezi / argumente la acuzele mincinoase pe care le expuneti , in caz contrar nefiind decat o acuza mincinoasa la adresa noastra din partea unei firme concurente !!!!

…si bineinteles ati cautat tot internetul sa ne gasiti aici sa va expuneti doleanta .Multumim pentru trafic 🙂

Subscriu la parerea proasta despre aceasta firma, si dl care o reprezinta. In afara faptului ca am achitat tabla pe un calcul gresit efectuat de catre dansul, am ramas cu un surplus de tabla enorm, cand a fost contactat pentru a livra un jgheab suplimentar ne-a tot amanat ca vine maine, poimaine, saptamana viitoare, au trecut mai bine de 6 luni!!! si mai si minte ca a sunat si nu i-a raspuns nimeni la telefon, de parca nu am sti sa ne verificam telefoanele. Este genul de persoana care isi vede sacii in caruta si nu mai dai de el. Astfel de exemplare trebuie sa dispara. Domnule daca vreti dovezi la ce spun, cautati-ma aveti nr meu, pana atunci o sa caut eu toate site-urile unde pot sa scriu ce neserios sunteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *