Categorii
Intrebari de la cititori

Sa construiesc casa cu etaj sau cu mansarda – avantaje / dezavantaje?

Salutare, vreau sa deschid si eu un topic: doresc sa construiesc o casa de 60-70 mp amprenta la sol, pe un teren care il am deja in Constanta (aprox 200 mp intravilan). Sunt nehotarat daca sa aleg p+1 sau p+m (avantaje / dezavantaje) si mentionez ca il fac cu credit bancar banca Transilvania (prin firma de constructii banuiesc-asa vrea banca). Cine poate sa ma ajute cu sfaturi.. oferte.. pareri?!?!Va multumesc.


Intrebare de la Vieri, pe adresa redactiei: Sa construiesc casa cu etaj sau cu mansarda – avantaje / dezavantaje?

3 răspunsuri la “Sa construiesc casa cu etaj sau cu mansarda – avantaje / dezavantaje?”

Buna ziua
Sfaturi si pareri sunt foarte multe de spus.
Din cele relatate de dvs detineti un teren de o suprafata foarte foarte mica si realizarea casei pe care dvs doriti este conditionata de C.U. in care este prevazut POT CUT restageri etc …..
Pe aceasta tema se poate discuta fparte mult iar cu privire la face P+E sau P+M costurile finale unei case P+E sunt putin mai mari decat a unei case P+M.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua.Ca si predecesorul meu,de discutat se poate discuta si dupa ce terminati casa.Important este sa faceti casa mult visata asa cum doriti.Pana la urma,conteaza ceea ce vreti dvs. si nu cum vedem noi lucrurile.Nu contest faptul ca nu sunt interesat de executia casei dvs.In cazul in care doriti,va stam la dispozitie(inclusiv arhitectura si proiectare),pentru constructia casei,cu sau fara materialele noastre.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail sau telefonic la :
instalatiicomplete@yahoo.com
0726 050 661 vodafone
0742 614 748 orange
Cu consideratie,
Constantin Cristian

Va salut fiind amprenta mica din cauza terenului ce il detineți cel mai bn ar fi cu etaj deoarece cistigati mai mult spatiu util iar diferenta intre cele doua variante nu este f mare ca,costuri asta vb la cheie 0733739838

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *