Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa construiesc casa cu etaj sau cu mansarda – avantaje / dezavantaje?


Salutare, vreau sa deschid si eu un topic: doresc sa construiesc o casa de 60-70 mp amprenta la sol, pe un teren care il am deja in Constanta (aprox 200 mp intravilan). Sunt nehotarat daca sa aleg p+1 sau p+m (avantaje / dezavantaje) si mentionez ca il fac cu credit bancar banca Transilvania (prin firma de constructii banuiesc-asa vrea banca). Cine poate sa ma ajute cu sfaturi.. oferte.. pareri?!?!Va multumesc.


Intrebare de la Vieri, pe adresa redactiei: Sa construiesc casa cu etaj sau cu mansarda – avantaje / dezavantaje?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

CasaTaMultVisata in aprilie 24th, 2014

Buna ziua
Sfaturi si pareri sunt foarte multe de spus.
Din cele relatate de dvs detineti un teren de o suprafata foarte foarte mica si realizarea casei pe care dvs doriti este conditionata de C.U. in care este prevazut POT CUT restageri etc …..
Pe aceasta tema se poate discuta fparte mult iar cu privire la face P+E sau P+M costurile finale unei case P+E sunt putin mai mari decat a unei case P+M.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

C-tin Cristian in aprilie 25th, 2014

Buna ziua.Ca si predecesorul meu,de discutat se poate discuta si dupa ce terminati casa.Important este sa faceti casa mult visata asa cum doriti.Pana la urma,conteaza ceea ce vreti dvs. si nu cum vedem noi lucrurile.Nu contest faptul ca nu sunt interesat de executia casei dvs.In cazul in care doriti,va stam la dispozitie(inclusiv arhitectura si proiectare),pentru constructia casei,cu sau fara materialele noastre.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail sau telefonic la :
instalatiicomplete@yahoo.com
0726 050 661 vodafone
0742 614 748 orange
Cu consideratie,
Constantin Cristian

george diguta in aprilie 25th, 2014

Va salut fiind amprenta mica din cauza terenului ce il detineți cel mai bn ar fi cu etaj deoarece cistigati mai mult spatiu util iar diferenta intre cele doua variante nu este f mare ca,costuri asta vb la cheie 0733739838

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii