Categorii
Intrebari de la cititori

Caut meseriasi pentru turnare beton amprentat in curte

Doresc sa gasesc meseriasi pentru turnare beton amprentat in curte pe o suprafata de 30 mp, vreau o oferta de pret si cat timp dureaza aproximativ. Locuiesc in Bucuresti.


Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Caut meseriasi pt turnare beton amprentat in curte.

12 răspunsuri la “Caut meseriasi pentru turnare beton amprentat in curte”

Buna ziua turnare beton 700 ron/30mp.dureaza o zi daca doriti sa pavati cu piatra pretul este de 50ron/mp.manopera+piatra.ma puteti contacta la nr.tel 0735426769.multumesc

Sunt curioasa, sa vad daca gasesti. Am cautat si eu acum 2 ani si am lasat renuntat. Am vrut beton amprentat pe terasa si nici sa intinda cimentul cum trebuie nu stiau, de model nici nu putea fi vorba. Poate tu ai mai mult noroc.

Da si mie mi-e frica ,sa nu patesc acelasi lucru ca nu voi gasi niste oameni de isprava sa cistige un ban cinstit .De mai mult timp caut si nepoteii mei in cntinuare se joaca in cizme de cauciuc ca parca vara asta nu mai vrea sa vina.Va doresc succes!

Intrati aici veti gasi niste profesionisti care in mod sigur va vor ajuta.
betonamprentatmuntenia.com

Buna ziua.
Betonul amprentat este o lucrare ce tine de varful finisarilor exterioare. Din cauza matritelor si a prostului material de pe piata, nu multa lume isi face asa ceva. Este ceva asemenator cu mozaicul slefuit la al carei prelucrare este nevoie de o masina ce costa peste 5000 de euro iar consumabilele sunt pe masura. Deci, nu se gasesc meseriasi axati pe asa ceva. Mai departe, din cauza diferentelor mari de temperatura vara/iarna; +50 la sol pana la +30 in Campia Romana, intretinerea este costisitoare. Ma refer aici la lacul de protectie aplicat peste betonul turnat si amprentat, lac ce trebuieste a fi reinnoit anual. Aproape anual.
Lucrarea este grea si anevoioasa din cauza lucrarilor pregatitoare necesare stimate domn. Ma refer aici la faptul ca daca nu este realizata bine fundarea pentru viitorul spatiu amprentat, fisurile datorate contractiilor sau tasarilor inegale ale pamntului vor strica tot finisajul si implicit efectul dorit.
Acum, lucrarea de turnare este simpla, ultimul start fiind dintr-un beton special denumit si elastan peste care se pudreaza culoarea dorita dupa care se amprenteaza cu matritele dorite. In Ro, nu gasiti asa ceva in comert. Din Spania am incercat personal sa imi cumpar dar fara succes. Dupa ce se spala, se lacuieste in doua straturi.
Personal, nu recomand asa finisaj la noi in tara din cauza climei. Oricum, pretul de manopera pentru intreg pachetul (fundare+finisare+lacuire) este in jurul a 70 de lei/m2. Recomand sa cereti garantie minim 2 ani.
Avand toate aceste detalii, sper sa luati decizia corecta.
Cu stima
bserea@yahoo.com

Salut
Execut beton amprentat de 7 ani si nu am avut reclamatii,dac este facut cum treb chiar dureaza o viata.nr meu de tel 0730340567

Bai ,fratilor !!!! Cine spune ca betonul amprentat nu tine , nu stie ce vb !!! Este adevarat, calitatea lucrarilor tine mai mult de 50% din executie ! Unii va meritati soarta, si aici ma refer la acei romani care se uita la 1 euro pe m . Acel 1 euro se regaseste in materialele folosite nu in profit. De ce nu faceti cu factura , in care sa se elibereze un contract de garantie ???? De ce nu relacuiti lucrarile ??????? De ce contractati toti fripturistii veniti din Spania, au lucrat o vara apoi vin aici isi fac un site de 100 euro ????
Va uitati la 500 lei intretinere pe an la 100 m ??? Spuneti ca e scump !!! Dar ,daca dati pe una pereche pantofi 500 lei, nu mai este scump ???
Sau spune ti ,, AAAAAAAAAAAAAAAA mai trebuie si relacuit ???? OICE LUCRU TREBUIE INTRETINUT,NU NUMAI BETONUL !!!!!!

Cel mai de calitate este betonul amprentat cu materiale din Anglia facute de creative impression.e cea mai buna calitate.0787606553 pentru mai multe detalii

As vrea sa fac un trotuar imprejurul casei din beton amprentat di toclul casei ! Cineva cu un sfat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *