Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa aleg pentru faianta din bucatarie. Mobila va fi vernil sau galben

As vrea sa fac pe comanda mobila de la bucatarie intr-o nuanta pala de vernil ori galben. Ce culoare sa aleg pentru faianta? Gresia mi-ar placea sa fie gri, asortata eventual cu blatul mobilei si cu o parte din obiectele de bucatarie din inox (frigiderul, aragazul, cuptorul cu microunde sunt albe). Peretii sunt albi. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg pentru faianta din bucatarie. Mobila va fi vernil sau galben.

Un răspuns la “Ce culoare sa aleg pentru faianta din bucatarie. Mobila va fi vernil sau galben”

Buna, Amalia!

Griul este cea mai potrivita alegere atat in cazul unui mobilier vernil, cat si daca vei alege mobila de culoare galbena. Ca sa nu te complici prea tare, cumpara faianta in aceeasi culoare cu gresia si rezultatul final va fi frumos. Vernilul si galbenul sunt doua culori aprinse, puternice, care arata foarte bine, dar au nevoie de un fond discret care sa le puna in valoare si sa le si domoleasca in acelasi timp. Asa ca, repet, culoarea gri este perfecta.

In egala masura, poti alege faianta de culoare alba, iar daca ti-e teama ca va arata prea banal, cumpara placi de faianta dreptunghiulara si monteaza-le in pozitie orizonatala.

Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *