Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc o casa in Porumbacu de Sus de la fundatie pana la acoperis

Doresc sa construiesc o casa in Porumbacu de Sus, P+M la sfarsitul acestei luni merg la arhitect, vreau sa incep lucrarea la mijlocul lunii iulie. Va rog sa-mi spuneti daca lucrati de la fundatie pana la acoperis?


Intrebare de la gabriela, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc o casa in Porumbacu de Sus de la fundatie pana la acoperis.

13 răspunsuri la “Doresc sa construiesc o casa in Porumbacu de Sus de la fundatie pana la acoperis”

Pentru o colaborare, de la proiectare pana la finalizarea constructiei, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Echipa de constructori din Maramures executa lucrari de constructii in toata tara la preturi rezonabile (numai manopera).Putem elibera factura si chitanta.Relatii la tel.0728903340.Email mircov11@yahoo.com.Va multumim.

BUNA ZIUA
construim case de la fundatie pana la acoperis la cererea clientului la pret foarte bun ,pt. detalii ma puteti contacta la nr de tel 0758907799 sau 0722196530

Buna Ziua!

Vizitati pagina de web al societati entreprise-generaleblogspot.com si daca va place si sunteti interesat de o colaborare contactatine pe email:batiment_generale@yahoo.com

O zi buna

SC.Lazar Total Constructii
Construim case – vile la rosu sau la cheie , cu materialele firmei sau a clientului, la cerere,in Bucuresti – Ilfov, pentru detalii numai cu proiect
la adresa de email.laza,constructii@gmail.com
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

MA BAIETI PRETURILE VOASTRE AU SAU NU TVA.? VA ROG SA SPECIFICATI DA SAU NU ?
PENTRU CA MIE MI SE PARE CA DUCETI IN EROARE CLIENTII .DUPA CE VA CONTACTEAZA SPUNETI 30 EURO/MP + TVA .ASA ESTE MAI MULT CA SIGUR ….

Buna seara,
De ceva timp, urmaresc toate comentariile de pe acest forum, nimeni nu da pret cu TVA-sau fara , din discutiile telefonice cu unii dintre d-voastra am inteles ca unii de pe aici ,in momentul cand sunt contactati, cer si TVA-ul de 24/%, pai ma intreb de ce ? NU sunt firma , incaseaza niste bani care nu trebuie…

buna ziua

construim case de la fundatie pana la acoperis orice tip
30euro/mp.cu TVA manopera
oferim calitate si seriozitate
tel.0733256201 ionut

Buna ziua
V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
Cu stima,
Gheorghe Craciun
Director
0727 689 884
craciun_invest@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *