Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare

Dusul de vara amenajat in gradina casei. Galerie foto

amenajare constructie dus de exterior din lemn


Mai stii cum ne toropeau caldurile din verile trecute? Daca e sa tinem cont de spusele meteorologilor care anunta ca ne asteapta cea mai torida vara din ultimii ani, in foarte scurt timp, o sa ne aducem aminte cu totii.

Daca stai la curte sau ai o casuta de vacanta in care obisnuiesti sa te refugiezi in week-end-urile de peste vara, poti sa-ti amenajezi un dus in aer liber, in care sa te racoresti rapid. Nici macar nu trebuie sa faci cine stie ce cheltuieli pentru amenajarea unui dus in aer liber. Uneori este de ajuns un simplu furtun racordat la o sursa de apa, in capatul caruia poate fi atasata o para de dus. Nu mai trebuie decat sa prinzi furtunul de un perete, un gard sau chiar de un copac din curtea casei si dusul e gata.

Dusul de vara improvizat dintr-un furtun ti se pare prea rustic sau, mai rau, prea rudimentar si vrei ceva mai sofisticat? Alege din galeria foto de mai jos o varianta pe gustul tau si transpune-o in realitate sau citeste articolul despre jurnalista care a schimbat Parisul pe viata la tara. Vei vedea cat de misto sunt dusurile pe care le-a amenajat in exteriorul casei. Ei, ce zici, am dreptate?

Un răspuns la “Dusul de vara amenajat in gradina casei. Galerie foto”

Ce frumoase sunt! Chiar planuiam sa construim in vara asta un dus de vara in gradina in care sa ne clatim de praf dupa gradinarit. Acum stiu si cum vreau sa arate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *