Categorii
Descurca-te singur

Hai sa vezi cate chestii faine poti face dintr-o usa veche

masuta de cafea handmade  stil vintage din usa veche lemn reciclata


Pur si simplu ador mobilierul si decoratiunile handmade confectionate din obiecte vechi si ma fascineaza imaginatia celor care gasesc modalitati de a transforma niste vechituri aparent inutile in lucruri complet noi.

Dupa ce am invatat sa confectionam jardiniere din cauciucuri vechi, dupa ce am aflat cum poti transforma butoaiele vechi in minunate piese de mobilier si decoratiuni handmade pentru casa si gradina sau dupa ce am vazut cum poti refolosi capacele metalice de la sticlele de suc si bere, a venit momentul sa aflam in ce pot fi transformate usile vechi.

In galeria foto de mai jos vei gasi 12 imagini din care vei vedea in cate moduri faine poti refolosi o usa despre care credeai ca nu mai e buna de nimic. Usile vechi din lemn pot deveni balansoare pentru terasa si gradina, etajere sau biblioteci, pot inlocui tablia unui pat, pot fi folosite pentru confectionarea birourilor, meselor sau masutelor de cafea sau pot fi montate pe o sina, transformandu-le astfel in usi glisante. Aceste idei decorative isi vor gasi loc mai ales in interioarele amenajate in stil vintage, rustic sau shabby chic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *