Categorii
Intrebari de la cititori

Mi s-a infiltrat apa in beci. Ce solutii imi recomandati?

In urma ploilor din ultima vreme mi s-a infiltrat apa in beci. Peretii laterali ai subsolului sunt dati cu solutie hidroizolanta si captusiti cu polistiren extrudat de 5 si membrana cramponata). Podeaua beciului nu are nimic in afara de betonul turnat (necaptusita cu gresie sau sapa).
Ce solutii imi recomandati, ce se poate face?


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Mi s-a infiltrat apa in beci. Ce solutii imi recomandati?

Nota redactiei: citeste si despre constructie beci.

8 răspunsuri la “Mi s-a infiltrat apa in beci. Ce solutii imi recomandati?”

Buna seara domnul Ion,
Solutii sunt mai multe,dar cred ca cel mai bine contactati firma care a executat lucrarea sa va faca reparatiile,ei stiu mai bine cum au lucrat.
Cu stima

STIU CA ADEVARUL DOARE,DAR TREBUIE SPUS,
TOTI DAR TOTI va doriti sa gasiti pe cineva care sa va faca casa mult dorita,dar nici unul nu realizati ca/ cu cat pretul promis este mai mic,cu atat cheltuielile vor fi mai mari in timp,nu realizati ca o garantie este numai prin contract,ca o firma detine mai multi specialisti,echipe de dulgheri,zidari,ins-
talatori sanitari,instalatori electricieni,diriginte,proiectant,ingineri,etc,etc
nu realizati ca o lucrare cu o firma este supravegheata indeaproape de mai multe
persoane care au o raspundere ,preferati o echipa de muncitori care nu au nici o obligatie si raspundere,apoi va intrebati ca domnul ION ce fac daca i-mi ploua in casa ?….. sau i-mi patrunde apa in beci ?…..sau podeaua scartaie…

Si mai este un lucru pe care nu-l observati,firmele de construstii au preturi mai mici decat unii asa zisi meseriasi{ zidari}care in momentul cand nu-i convine ceva,i-si ia geanta si a plecat,bineinteles nu inainte de a fura ceva de prin curte…

Buna ziua ce pot sa fac vecina a daramat casa din spatele meu si nu a terminat de ridicat intre timp tot calcanul sa infiltrat cu apa ce soluti exista.
Vecina isi termina casa cam in doi ani ce se poate face ca eu sa imi remediez casa dar sa nu ma-i fiu inundata din cauza ei.

Pinza freatica s-a ridicat si am infiltratii prin pamint stringidu-se multa apa in pivnita.Cineva mi-a recoamndat sa golesc pivnita , sa faca o hidroizolatie si sa toarne placa de beton. Ce ziceti?

Va intra apa in subsolul casei,aveti infiltratii de apa prin pereti sau prin pardoseala ??

Cu noi gasiti rezolvarea problemelor , fara a mai fi nevoie de sapaturi exterioare , implicit de a executa hidroizolatia prin exterior cu membrane termosudabile.

sasoia2003.ro/ro/serviciu/hidroizolatii-subsol.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *