Categorii
Obiecte de Mobilier

Nu-mi pot lua gandul de la ea – o masa rustica superba

1-masa rustica dreptunghiulara din lemn masiv de stejar de culoare alba

Femeie fiind imi plac lucrurile frumoase in general. Dar rareori mi se intampla sa-mi ramana gandul la vreo pereche de pantofi sau vreo geanta vazuta prin magazine, cum mi s-a intamplat ieri, cand ne plimbam prin Dedeman si am dat peste o masa rustica absolut superba, exact cum imi place mie.


Confectionata din lemn masiv de stejar vopsit in alb, masa asta s-ar potrivi la fix intr-o casa amenajata in stil rustic sau pe o terasa acoperita (ar fi mare pacat sa fie udata de ploaie). Din pacate, este prea mare pentru bucataria noastra (are 90 cm latime si 180 cm lungime). Asa ca, spre bucuria lui Andrei, e o cheltuiala de care am scapat. Si am fi cheltuit ceva, daca ar fi fost ceva mai mica, pretul afisat fiind de 1930 de lei. Fara scaune.

Fiind cu alta treaba prin magazin, nu m-a dus mintea sa ma uit pe eticheta mesei, pentru a afla cine este producatorul. Ca poate au si alte modele, mai mici – pe masura bucatariei noastre. Stiu doar ca acest model se numeste Arti alb – masa dreptunghiulara 0707TARE si este doar una dintre piesele unei colectii de mobilier pentru living.

Daca stii cumva cine este producatorul si cum pot da de el, poti lasa un mesaj in subsolul articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *