Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte pret constructie la rosu langa Constanta si diferente pret BCA sau caramida

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o oferta de pret LA ROSU aproximativ la manopera + materiale pentru constructia unei case de 55 mp parter (amprenta la sol) si 55 mp mansarda sau etaj in apropierea Constantei. Mentionez ca proiecul este unul simplu si patrat.


– Care este diferenta de pret dintre etaj si mansarda si cea dintre bca si caramida la o astfel de constructie?

– Care este durata reala a constructiei?

– Pretul la rosu include si termoizolatia?

Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Oferte pret constructie la rosu langa Constanta si diferente pret BCA sau caramida.

12 răspunsuri la “Oferte pret constructie la rosu langa Constanta si diferente pret BCA sau caramida”

Buna ziua.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul – oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna seara
O sa va dau cateva detali la intrebarilor dumneavoastra
Diferenta dintre o casa cu mansarda si una cu etaj este diferita ca si pret constructie pentru etaj aveti nevoie de 2 placi din beton armat si la final va aflati cu un pod mare care este inutilizabil diferenta ar fi cam de 2500 euro mai scump etajul decat mansarda
Mai intrebati care este diferenta intre bca sau caramida ,bca este mult mai izolant si nu potea aparea igrasie nici o data si casa este mai calduroasa.
Pretul la o casa cu anprenta de 55mp la sol nu pote depasi suma de 15000 18000 euro la rosu materiale si manopera. La rosu se cuprind urmatoarele lucrari fundati zidarie placa acoperis conplet scara interioara trepte exterioare.Eu am construi anul trecut o vila langa constanta mai precis in comuna AMZACEA SAT GENERAL SCARISOREANU de 130mp partier etaj si o smi mansarda si am reaslizato cu 29000 euro la rosu va pot trimite si fotografi pe email cu acea constructie sau o puteti vedea in scarisoreanu a treia casa la intrare pe parte stanga pentru mai multe detali ma puteti suna la 0757315176 sau email verdes_mircea68@yahoo.it eu momentan construiesc la Bucuresti si as fi disponibil dupa 1iunie
Va salut cu respect Mirecea Verdes astept raspuns

Pentru o oferta de pret manopera+materiale este nevoie de proiect dar aproximativ va fi undeva intre 12000-15000euro dar repet este un pret estimativ iar diferenta intre bca si caramida k pret nu este f mare dar tot caramida este mai indicata durata este cam de 30 zile lucratoare dar pt mai multe detali 0733739838

Buna seara ,
SC MIRCOST SRL CAMPINA infiintata anul 2006 este astazi in topul firmelor de constructii ca Antreprenor General raspunzind cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.
Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura srvicii de inalta calitate cu personal calificat in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului ,cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientilor nostri.
Ne puteti contacta pentru oferte de pret si de un timp de executie .
Relatii la tel ; 0743028684.

suntem o echipa de constructi bine organizata,avem circa 36 de case construite la rosu si 9 la cheie,pt oferta dmn.ne trebuie planul sa va spun 90% costurile constructiei la rosu si la cheie,pt.mai multe detali va rog sa ma sunati la nr.0724621042 sau 0720765646,si ne trebuie o data a inceperi constructiei pt. ca mai avem oferte.va multumesc!

Buna ziua, in legatura cu oferta de pret pentru constructii. Costul constructiei la rosu cu manopera si materiale se ridica aproximativ in jurul sumei de 12000-14000 euro. Va trebui sa vedem proiectul pentru o mai buna evaluare a pretului.
Noi construim case, vile la pretul de 35-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-120 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 110-150 euro/mp (manopera). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0727 689 884, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
Cu stima,
Gheorghe Craciun
Director
0727 689 884
craciun_invest@yahoo.com

Buna ziua , ma intereseaza un pret pt o casa la cheie p+1.cu o amprenta de 155 mp …310mp total.cu o deschidere de 7m pe o lungime de 22..23m.cu un nr de 10 cam 4pe5 cu un hol de 1.8m si un balcon de 1.2m.si un ap la parter .astept oferta .incepere constructie 15….20 septembrie .

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-blocuri-ap-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in executie
STIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *