Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare

Oh là là! Cat de sarmanta este aceasta terasa amenajata in stil frantuzesc! – IMAGINI

1-terasa stil frantuzesc sub pergola alba din lemn seara


Nu stiu cum a fost ziua ta, dar a mea nu stiu cand a trecut, activitatile de peste zi lasandu-ma fara pic de vlaga. Iar acum nu-mi doresc altceva decat sa ma relaxez afara, pe terasa, la o cana cu ceai aromat de roinita. Ceea ce voi si face, de altfel, chiar daca terasa noastra n-a trecut inca la look-ul de vara, din cauza primavarii reci si ploioase din acest an. Dar vede ea transformare, in cel mult o saptamana!

Inainte sa plec, vreau sa-ti arat o terasa absolut incantatoare, amenajata in stil francez sau, ma rog, cu multe accente frantuzesti, care mi-a captat atentia zilele trecute. O pergola alba din lemn, mai multe perdele vaporoase din voal, masa, scaune si un candelabru din fier forjat, cateva fotolii din rattan vopsite in alb – toate acestea compun un decor chic. Simplu, nu-i asa?

Daca iti place acest stil de amenajare si vrei sa-l aplici si in decorarea terasei tale, rasfoieste galeria foto de mai jos si inspira-te. Eu am ceaiul pe foc 🙂

sursa foto: gratefulprayerthankfulheart.com

Un răspuns la “Oh là là! Cat de sarmanta este aceasta terasa amenajata in stil frantuzesc! – IMAGINI”

O terasa superba. Am sa folosesc si eu perdele, sunt foarte frumoase si cred ca sunt practice in verile calduroase. Am sa incerc o varianta putin mai groasa nu voal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *