Categorii
Descurca-te singur

Pariez ca si tu poti confectiona mobila din paleti de lemn – GALERIE FOTO

masuta de cafea pe roti din palet din lemn reciclat

Daca n-ai mesterit mare lucru la viata ta si vrei sa spargi gheata, poti incepe prin confectionarea mobilierului din paleti de lemn pentru balcon, terasa, gradina si chiar pentru interiorul casei tale.


Poate nu ti-ai imaginat pana acum, dar paletii vechi din lemn pot fi transformati intr-o sumedenie de decoratiuni si piese de mobilier cu care iti poti infrumuseta casa si gradina. Ai nevoie de un set de canapele pentru terasa, dar nu vrei sa cheltuiesti o avere pe modelele disponibile in magazinele de profil? Confectioneaza-l singur din cativa paleti de lemn. Si chiar daca iti va lua ceva timp, la final vei fi mandru de rezultat. Mai ales ca te vei alege cu un exemplar handmade unic, perfect adaptat dimensiunilor spatiului pe care vrei sa-l mobilezi.

Ce alte piese de mobilier poti confectiona din paleti din lemn?

In principiu poti confectiona mai tot ce-ti trece prin cap: rafturi, etajere, noptiere, masute de cafea, canapele, balansoare, fotolii, bancute, jardiniere etc. De exemplu, o masuta de cafea handmade realizata dintr-un palet reciclat, montat pe cateva roti din fier (recuperate de la un carucior vechi), este perfecta pentru mobilarea unui living tineresc si boem, cu accente vintage sau rustice. Pasionatii de vinuri de colectie isi pot confectiona niste superbe rafturi in care-si pot expune colectia de vinuri si paharele aferente, iar cei ce indragesc gradinaritul pot planta flori in jardiniere din lemn bricolate din paleti reciclati. De altfel, acestea din urma isi pot gasi loc si intr-o terasa sau intr-un mic balcon de apartament.

Pentru mai multe idei interesante de mobilier handmade, bricolat din paleti vechi de lemn, te invit sa rasfoiesti galeria foto de mai jos. Sigur vei gasi ceva pe placul tau.

Un răspuns la “Pariez ca si tu poti confectiona mobila din paleti de lemn – GALERIE FOTO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *