Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate renova o casa parinteasca cu 7000 euro?

Buna seara!
VREAU sa renovez casa parintilor. mi se recomanda sa ridic o noua constructie si de catre cine a vazut casa si de catre cine nu a vazut-o. chiar nu se poate renova o casa cu 7000 de euro?


Intrebare de la viorel, pe adresa redactiei: Se poate renova o casa parinteasca cu 7000 euro?

12 răspunsuri la “Se poate renova o casa parinteasca cu 7000 euro?”

Buna ziua , posibil sa se poata realiza posibil nu aceasta depinde de stadiul in care se afla casa dumneavoastra.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic, noi va stam la dispozitie cu increderesi cu profesionalism .
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

salut,acum 2 saptamani am renovat o casa veche si la costat pe propietar in jur de 8000 de euro,dar casa a fost renovata complet cu cele mai bune materiale,dar pt mai multe detali va rog sa ma contactati la nr 0724621042.va multumesc!

Buna seara depinde in ce stadiu se afla casa din ce e facuta dar poate sa va incadrati in acesti bani 0733739838

Buna seara,
Vad ca majoritatea au spus ca da se poate, nimeni nu a vazut casa, nici nu a cerut informatii mai detaliate, vad numai, da se poate, eu nu cred ca se poate, manopera cu materiale depaseste mult renovarea unei case, prefer sa fac una noua… timpul de lucru este dublu fata de o casa noua.
Cu stima

Buna ziua. Acum opt ani eram in aceasta situatie. Casa bunicilor cadea literalmente pe noi. o casa de paianta, pe un teren in panta si pentru a realiza orizontalitatea se facuse un beci intyr-o parte, o umplutura de pamant in cealalta jumatate.

Cu 5000 E am renovat-o, am consolidat-o, am adaugat o baie, o bucatarie si inca o camera. Am adaugat si instalatia de apa. (apa vine dintr-un put). Incalzirea este pe lemne, sanatoasa si placuta. In banii acestia este adevarat ca nu am schimbat tabla de pe acoperis.

Deci, se poate. Poate ca preturile variaza putin. Dar se poate.
Succes!!

…..Si eu am renovat o casa, care aproape era un grajd,chiar cu iesle, belciuge pentru agatat caii,undeva prin Pantelimon -sat,unde tiganii jucau barbut la coltul strazii,unde am stat o vara sa fac subzidiri,cuzineti,tencuieli,stilpi,
boiandrugi,grinzi ,sape,gresie faianta ACOPERIS si a costat peste 10.000 de euro,ADICA 45.000 LEI
CU STIMA

ATENTIE la Dufel-Con SRL este țeapa lucrari de proasta calitate plus ia banii de avans si dispare. NU RECOMAND

Buna ziua

Este adevarat ca o casa noua te costa mai putin ca o renovare(ma refer la manopera), dar nimeni nu o sa iti explice costurile cu demolatul si cu moluzul rezultat, care este un cost f mare.Deci, dupa parerea mea renoveaz-o, sigur la final iesi mai bine.Depinde de ce ai tu acolo,si ceea ce doresti sa faci.

Pentru detalii:0744.310.445

Cu respect,
Cristian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *