Unde pot gasi lucrari in constructii ca firma nou infiintata?

Buna ziua, ajutati-ma cu un sfat: unde as putea gasi lucrari in constructii ca firma nou infintata pentru ca la licitatii cu siguranta nu avem ce cauta.
Cu stima,


Intrebare de la Claudiu, pe adresa redactiei: Unde pot gasi lucrari in constructii ca firma nou infiintata?


16 comentarii la “Unde pot gasi lucrari in constructii ca firma nou infiintata?”

 1. Buna ziua.
  Pentru o psibila colaborare si lucrari de subantrepriza i nconstructii va rugam sa ne contactati telefonic si pe mail, in funtie de seriozitatea dvs si de referinte noi o sa incercam sa va ajutam.

  Cu respect si stima,
  Echipa „CasaTaMultVisata”
  E-mail:
  office@casatamultvisata.ro
  casatamultvisata@yahoo.com
  Telefoane:
  0742756576 0767954857

 2. Nu e usor,dar nici imposibil.Trebuie sa fii serios si foarte ambitios,sa te tii de lucru,sa faci lucrari de calitate,Trebuie sa fii un meneger bun,un agent bun.Cel mai usor sa gasesti lucrari e in subantrepriza,nu ai ce face si trebuie sa lucrezi putin mai ieftin ,pina te cunosc,ai mai multe relatii.trebuie sa ai doi oameni de baza seriosi,fara alcool.Carti de vizita,site,reclame-anunturi net si ziar.Trebuie sa investesti si in scule ,fara ele esti pierdut si bineinteles masina.Contactezi prietenii ,rudele ,proiactanti depozite de materiale de constructiisi altiicine are legatura cu constrctii si fara rusine.Primul an e mai greu si incet cu rabdare ajungi departe.Depinde si unde ai fi dispus sa lucrezi,eu de ex sint din SM si aici nu sint lucrari ca in alte parti ai tarii,dar ma descurc.Sa ai rabdare si rezultatele vor apare.Bafta si succes.

 3. Caut lucrari ca firma nou infintata sau colaborare pe termen lung in judetul OLT SIBIU VALCEA sau BRASOV mai multe detali la telefon sau email
  tel:0745773372
  email:bogdmar4@gmail.com

 4. Bună ziua am o societate de construcții și as dori colaborare sau lucrări sub antrepriza (acoperise țiglă metalica jgheaburi burlane) informații tel.0756887721

 5. Intodeauna cind incepi o constructie trebuie sa te gindesti si la noi.

  Firma ECO PUBLIC se ocupă cu închirierea și întreținerea de toalete ecologice mobile pentru care asigură transportul în județele din regiunea centrală și de sud a țării.

  Toaletele ecologice sunt fabricate în Olanda din materiale de calitate și finisaj de înaltă clasă, fiind perfecte pentru diferite tipuri de evenimente cum sunt festivalurile, pentru șantierele de construcții sau competițiile sportive. Sunt ușor de manevrat, nu prezintă risc de răsturnare și sunt disponibile într-o gamă diversă de culori.

  Firma Eco Public oferă și servicii de întreținere și transport, efectuate de personal calificat cu ajutorul autoutilitarelor și utilajelor din dotare. Pentru întreținerea și curățarea toaletelor, firma noastră folosește dezodorizante ecologice profesionale produse de Walex Products Company din Statele Unite ale Americii.

  Modelele de toalete ecologice Athena și Apollo închiriate de firma Eco Public dispun de diferite dotări și caracteristici utile: pișoar, bazin de colectare cu capac, coloană de aerisire, suport hârtie igienică, lavoare (opțional), podea antiderapantă, interior ergonomic. Întreaga gamă de toalete ecologice se ridică la standardele de calitate europene, sunt ușor de manevrat, vin în diferite culori și sunt fiabile.

  Telefon: 0730 240 490
  Persoana de contact: Aurel Corbeanu
  email: constanta@ecopublic.ro
  Adrese:
  Splaiul Independenţei, nr. 319, obiectiv 19 B (incinta Sema Parc), București
  ÎNCHIRIERE ȘI TRANSPORT TOALETE ECOLOGICE ȘI ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA!

 6. Buna,unde pot gasi lucrari in domeniu constructii,pe raza botosani,suceava,iasi?

 7. Buna seara!

  Farbenwelt Romania SRL este o firma de finisaje decorative, tapet, parchet, tencuieli decorative, lemn pentru deck, etc..
  Livrarea se poate face si in Bucuresti( gratuit) si in tara(gratuit sau contra cost), in functie de proiect. Preturile sunt negociabile.
  0765410440

 8. Meserias bun la toate unde pot gasi lucrari mici sau mari in constructii pe zona bucurestiului ,ialomita sau Calarasi rog persoanele care ma pot ajuta sau proprietari de case care au de construt ceva sa ma ajute tlf meu este 0737133349 va multumesc

 9. Buna ziua, am infiintat o firma noua cu gindul de a avea de munca in domeniul constructiilor cum ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc lucrari sint dispus sa lucrez la preturi mici, vreau sa gasesc lucrari in jud ialomita si Bucuresti cine ma poate ajuta rog sa ma contacteze la tlf 0737133349 va multumesc

 10. Firma noua înființată doresc să colaborez in domeniul construcțiilor finisaje, dulģherie fierărie zidărie sape acoperișuri etc suntem o echipă de 4 băieți buni .zona pitesti × 50km

 11. Buna ziua firma de constructi foramata din 8 baieti va ofera servici interioare exterioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.