Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc o casa cu etaj la 40 km de Constanta

Buna, as dori sa construiesc o casa cu etaj la aproximativ 40 km de Constanta. As vrea sa contina la parter bucatarie, living, baie, iar la etaj trei dormitoare si inca o baie.


Nu exista inca nici un proiect al casei. As dori niste pareri la cat m-ar putea ajunge ca pret o astfel de constructie.

Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa cu etaj la 40 km de Constanta. La ce pret as putea ajunge?

9 răspunsuri la “Vreau sa construiesc o casa cu etaj la 40 km de Constanta”

BUNA ZIUA Pretul difera in functie de aspectul casei si materialele folosite.Facem si proiectarea 3-4euro\mp.Pretul pe constructie cu materiale incluse 110-150euro/mp construit.Relatii pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

casa te va ajunge eftin,daca o faci in regie propie as adaca vrei
sa folosesti o firma este scump,mana de lucru costa mai scump decit materialele.la anu care vine tepot ajuta,dar s aai in familie pe cineva care construeste
sau prieteni sa o faci in regie propie.am peste 400 de proecte de case nu stiu cum s aluam legatura,eu n suntt in tara dar din luna lui august anu asta voi fi.

Buna ziua.
Domnilor sau doamnelor, oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana sau de catre dumneavoastra.
Multi spun sau solicita un pret informativ ceea ce este total grestit , la fel se raspunde pe masura cu un pret XXX,XX Euro/mp ceea ce este si mai gresit. Nu e construieste la mp, constructiile se realizeaza pe baza unui deviz si respectand P.TH. + D.E. (Proiectul tehnic) sa nu mai punem in discutie ca nu stie nimeni exact ce cuprinde la „la rosu” sau „la cheie” si ce operatiuni sunt cuprinse, sau daca este oferita garantie la lucrare, daca pretul are tva sau nu si lista poate contiuna.
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic, noi va stam la dispozitie cu increderesi cu profesionalism .
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

te pot ajuta cu partea de manopera 25E/mp locuibil ( daca imi oferi cazare si masa)

Buna Seara dupa informatile date de dv casa ar avea undeva inte 180-200 mp iar pretul estimativ este intre 22-28 de mi de euro manopera+materiale depinde de complexitate lucrari dar pentu mai multe detali ma puteti contacta la 0733739838

Buna ziua
Am construit o casa in amzacea GENERAL SCARISORTEANU
partier 126 mp etaj 136mp cu balcoane si o semi mansarda 56mp si a costat manopera si materialele 28000euro o puteti vedea la intrare in Scarisoreanu a 3 casa pe partea stanga pentru detali ma puteti suna la 0757315176 sau email verdes_mircea@68yahoo.it si va stau la dizpozitie cu orice amanunt daca detineti si un proiect trimiteliti si o sa va calculez in detaliu si ultimul banut de care aveti nevoie cu respect Mircea Verdes Maramures

Buna ziua, in legatura cu oferta de pret pentru constructii.
Noi construim case, vile la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-120 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 110-150 euro/mp (manopera). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0727 689 884, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
Cu stima,
Gheorghe Craciun
Director
0727 689 884
craciun_invest@yahoo.com

Daca va intereseaza o casa moderna construita din structura metalica modulara si pereti tip sandwich, gata in 2 luni de zile, puteti vedea proiectele noastre realizate pana acum cu un simplu Google Search la numele firmei 3D smART set.
Aruncati o privire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *