Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat costa sa pun un perete de sticla la bucatarie?


As dori sa pun un perete la bucatarie de sticla cu usa, inalt de 2,50 m si lung de 2,55m. Cat m-ar costa totul?


Intrebare de la Vasy, pe adresa redactiei: Cat costa sa pun un perete de sticla la bucatarie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iunie 25th, 2014

Ne-am interesat si am aflat ca pretul unui perete de sticla securizata porneste de la 75 euro/metrul patrat + TVA. In cazul tau, este vorba despre o suprafata de 5.05 mp, ceea ce s-ar traduce in suma de 469 Euro, cu TVA inclus. Desigur ca pretul variaza in functie de grosimea sticlei si de accesoriile folosite. Cel mai bine ar fi sa te adresezi unei companii de profil care te poate ajuta cu mai multe detalii si iti poate face o evaluare corecta.

Numai bine!

benluckson in iunie 26th, 2014

Peretele de sticla se poate face din asa numitele, „caramizi” de sticla( de la Practiker,sau Ddedeman), cunoscuta de unii drept ” sticla de Nevada” care da un aspect deosebit de placut functie de culoare si transparenta, iar pretul este la jumatate.O poate monta orice faiantar. Se poate monta si cu culori diferite in sah.Succes!

Doru dodita in aprilie 24th, 2015

Am 100 de foi de sticla securizata marime 2,10 pe 1 latime cu 1cm grosime si 20 usi cu toc de aluminiu as prefera angro nr meu este 00447792222701 foaia de usa 75 euro si usa 125 euro cu toc astept cumparatori sau oferte

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii