Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa mesteri sa construiesc mansarda la o casa din Bucuresti

Sunt din Bucuresti si caut o echipa de mesteri cu care sa construiesc o mansarda din lemn la casa existenta de 60 mp. Am planurile si doresc o oferta de pret.


Ma puteti contacta: al.necea(at)gmail.com

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Caut echipa mesteri sa construiesc mansarda la o casa din Bucuresti.

8 răspunsuri la “Caut echipa mesteri sa construiesc mansarda la o casa din Bucuresti”

Va salut ma gasiti la chiajna mergem la fata locului si discutam un pret 0733739838

depinde cum vrei sa faci mansarda…poti mai simpla,sau mai complicata…asta depinde de tine. Impresa edile di B.F.P Italy 00393292791294

Buna ziua
Noi momentan construim o casa cu mansarda la Peris Ilfov ne puteti vizita direct in santier pentru a discuta mai clar despre ce este vorba tot odata puteti vedea si calitatea lucrarilor care le executam ne puteti contacta si la tel. 0757315176 sau vedes_mircea68@yahoo.it
Cu respect Mircea Verdes Maramures

Buna ziua…..aveti planurile viitoarei mansarde facute de dvs. sau de un arhitect….acest aspect este foarte important, pentru orice constructor…un pret fara un proiect nu se poate stabili….daca sunteti interesat va astept cu mai multe informatii la tel 0728 600 258….o zi buna va doresc.

Buna ziua!

As dorii sa imi trimiteti planurile pentru a va putea face o oferta asupra costurilor. Multumesc!

Cu stima,
Neagu Vasile.
——————————–
Email: neaguvasile1966@yahoo.com
Telefon: 0721569210

salut,vreti sa-mi trimiteti planurile mansardei pt.a putea sa discutam partea manoperei,de curand am terminat o casa cu mansarda pt.mai multe detali va rog sa ma contactati la nr.0724621042.va multumesc!

Buna ziua daca mai e valabil,in ce zona e si noi suntem 2-3 baieti seriosi,nefumatori,non alcool,bun meseriasi in domeniu constructieii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *