Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pot amenaja o incapere de 4×8 pentru a evita ideea de vagon?


Cum as putea amenaja plafonul pentru un salon formal cu sufragerie, incaperea fiind de 4×8, pentru a evita idea de vagon si optimiza lumina (are o usa la balcon la un capat)?


Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Cum pot amenaja o incapere de 4×8 pentru a evita ideea de vagon?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Ioana in iunie 10th, 2014

Data fiind lungimea camerei, e important sa existe mai multe surse de iluminat pe tavan, astfel incat niciuna dintre zonele sufrageriei sa nu ramana neluminata seara. Pe langa asta, puteti adauga diverse corpuri de iluminat local, pe pereti.

Mariana in iunie 11th, 2014

Se poate amenaja in prima jumatate o sufragerie clasica: cu 2 fotolii, o masuta si o canapea mare care va delimita zona, in spatele acesteia se poate amenaja locul de luat masa: o masa mare si scaune mari, frumoase cu spatar inalt. Ambele zone vor avea surse de iluminat separate. O alta idee ar fii amplasarea unui semiperete despartitor format din corpuri de bibloteca luate de la IKEA, puse unul peste altul in ordine descrescatoare.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii