Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Este necesara asteptarea intre stadiul la rosu al casei si stadiul la gri?


Buna, ma intereseaza sa cumpar o casa la gri, aflata momentan in curs de finalizare. Dezvoltatorul a alocat ridicarii la gri 5 luni (de la fundatie pana la fatada exterioara). M-au avertizat prieteni sa nu cumpar o casa care nu a stat cateva luni intre stadiul rosu si gri (sa respire peretii inainte de aplicarea izolatiei exterioare), deoarece voi avea probleme cu mucegaiul si igrasia. Este necesara aceasta asteptare? Multumesc!


Intrebare de la Catalina, pe adresa redactiei: Este necesara asteptarea intre stadiul la rosu al casei si stadiul la gri?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in iunie 12th, 2014

NU este necesar un timp de asteptare intre aceste stadii,prietenii poate nu sunt constructori,dar dupa cum stim in constructii toate babele se pricep…..

Codrut Margescu in iunie 15th, 2014

este necesar un timp de asteptare, este firesc, dar o perioada de minim 20-30 de zile este suficienta in perioada de vara pentru a continua lucrarile.
ideal este ca intai sa faceti finisajele interioare, tencuieli, glet, zugraveli, care creeaza un mediu umed, si in ultima etapa fatada, adica termoizolatia si tencuiala decorativa sau vopseaua lavabila.
daca doriti sa ne mai sfatuim am telefon 0730147880

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii