Categorii
Intrebari de la cititori

Este necesara asteptarea intre stadiul la rosu al casei si stadiul la gri?

Buna, ma intereseaza sa cumpar o casa la gri, aflata momentan in curs de finalizare. Dezvoltatorul a alocat ridicarii la gri 5 luni (de la fundatie pana la fatada exterioara). M-au avertizat prieteni sa nu cumpar o casa care nu a stat cateva luni intre stadiul rosu si gri (sa respire peretii inainte de aplicarea izolatiei exterioare), deoarece voi avea probleme cu mucegaiul si igrasia. Este necesara aceasta asteptare? Multumesc!


Intrebare de la Catalina, pe adresa redactiei: Este necesara asteptarea intre stadiul la rosu al casei si stadiul la gri?

2 răspunsuri la “Este necesara asteptarea intre stadiul la rosu al casei si stadiul la gri?”

NU este necesar un timp de asteptare intre aceste stadii,prietenii poate nu sunt constructori,dar dupa cum stim in constructii toate babele se pricep…..

este necesar un timp de asteptare, este firesc, dar o perioada de minim 20-30 de zile este suficienta in perioada de vara pentru a continua lucrarile.
ideal este ca intai sa faceti finisajele interioare, tencuieli, glet, zugraveli, care creeaza un mediu umed, si in ultima etapa fatada, adica termoizolatia si tencuiala decorativa sau vopseaua lavabila.
daca doriti sa ne mai sfatuim am telefon 0730147880

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *