Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Iata un apartament cool – Nu cred ca ai mai vazut o astfel de baie :) – IMAGINI

1-living pardoseala dusumea lemn pereti caramida apartament stil industrial


Cred ca nu mai e cazul sa-ti spun ca apartamentul din imagini apartine unui burlac. Nu stiu cate femei ar accepta sa vada motorul sotului parcat strategic pe dusumeaua din living, eventual imediat dupa ce au terminat curatenia. Plus ca nicaieri nu se intrezareste vreo nota feminina; toate finisajele, piesele de mobilier si accesoriile transpira testosteron in stare pura.

Nu zic, imi plac peretii imbracati in caramida. De fapt, ti-am si prezentat la un moment dat 11 interioare decorate cu caramida nefinisata, care m-au cucerit definitiv. Insa, in cazul acestui apartament, exceptand zonele in care au fost proiectate dulapurile, toti ceilalti pereti sunt din caramida si mi se pare cam mult, cel putin pe gustul meu. Dar, deh! Este o locuinta masculina, amenajata in stil industrial, fapt ce justifica decizia de a folosi acest tip de finisaj pe suprafete atat de intinse.

In perfect acord cu peretii din caramida bruta este si dusumeaua din lemn cu aer vintage, dar si mobilierul brutal din lemn masiv din living (canapeaua, masuta de cafea si masa mare), realizat chiar de proprietarul apartamentului. Televizorul cu ecran plat, panoul radiant de pe peretele de deasupra canapelei si cele cateva fotografii de mari dimensiuni, expuse pe pereti, sunt in acord perfect cu aspectul industrial minimalist al locuintei.

Cel putin ciudata este forma dulapurilor albe, intalnite la tot pasul: in bucatarie, in living si in dormitor. In imaginea cu schita apartamentului poti vedea mai clar ce forma au. Mie nu-mi plac, chiar daca sunt convinsa ca proiectarea si realizarea acestora a costat destul de mult. Si mi se pare incredibil ca pana si masina de spalat vase integrata in garnitura de mobilier din bucatarie are aceeasi forma neobisnuita.

O alta chestie pe care nu mi-as dori-o acasa la mine este baia inconjurata de pereti de sticla, perfect transparenta. Poate, daca n-ar fi fost singura baie a apartamentului, as fi acceptat mai usor aceasta indrazneata decizie. Ma intreb cat de confortabil se simt prietenii proprietarului care sunt nevoiti sa ii foloseasca baia, atunci cand il viziteaza, pentru ca eu, una, m-as grabi sa ajung acasa, in confortul si adapostul baii mele intime.

Tu ce parere ai?

sursa foto: domusnova.com

2 răspunsuri la “Iata un apartament cool – Nu cred ca ai mai vazut o astfel de baie :) – IMAGINI”

Extraordinara ideea cu picioarele meselor, scaunelor si chiar a patului. Baia este ciudata, dar nu este unicat, am vazut baie in mijlocul locuintei, fara pereti, asta macar are pereti. Nu poti spune ca nu a avut grija la detalii. Per ansamblu este inedita si reusita.

Asa este, Mariana! Este un apartament inedit, finisat cu multa grija. Ne bucuram ca iti place 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *