Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Intrarea in apartament e direct in living. Vreau solutii pentru amenajarea lui


Buna ziua, am cumparat un apartament mansardat de 27 m2 din care se intra direct in living si vreau sa fie functional ca si loc de hol si living si va rog sa imi dati niste solutii pentru amenajarea lui. Cu multumiri!


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Intrarea in apartament e direct in living. Vreau solutii pentru amenajarea lui.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iunie 16th, 2014

Pentru ca nu ne-ai furnizat detalii despre orientarea apartamentului si pozitia usilor si ferestrelor, nu pot decat sa-ti sugerez sa vezi imagini cu o garsoniera de 29 mp: https://www.casadex.ro/2013/08/o-garsoniera-de-29-mp-un-spatiu-modern-insorit-si-plin-de-culoare/ sau cu o garsoniera de aproape 35 metri patrati: https://www.casadex.ro/2014/06/o-garsoniera-si-jumatate-perfect-organizata-imagini/

Din imagini poti vedea cum au rezolvat problema compartimentarii si impartirii pe zone, fara sa aglomereze spatiul. In ambele cazuri s-a apelat la dressingurile incastrate in perete.

Daniela in iunie 20th, 2014

Buna Victoria, iti multumesc pentru sugestiile date dar nu prea se potrivesc cu livingul meu, pot sa iti spun ca geamul si intrare pe terasa este in partea dreapta a usii de intrare si tavanul in partea opusa a intrarii este stil mansarda. Cu multumiri

Victoria in iunie 20th, 2014

Daniela, pentru a nu aglomera spatiul si asa destul de mic (din cate inteleg), ar trebui sa apelezi la dulapurile tip dressing, cu usi mari glisante, din pardoseala si pana in tavan. Avand in vedere ca fereastra si usa spre terasa se afla in dreapta usii de intrare, poti proiecta un astfel de dressing pe peretele din stanga. Eventual, pentru marirea vizuala a spatiului, ti-as sugera sa alegi usi placate cu oglinzi pentru dressing. Iar daca il vei compartimenta ergonomic, il vei putea folosi nu doar pentru a ascunde umbrelele, gentile, hainele si incaltarile de exterior, ci si in calitate de dulap de haine, economisind astfel spatiu in alte zone ale micului apartament.

Faptul ca tavanul din capatul opus usii de intrare este mansardat nu trebuie sa fie un impediment, dimpotriva. Acea zona este ideala pentru amenajarea unui loc de relaxare compus dintr-o canapea, un fotoliu si o masuta de cafea. Iar daca ai stabilit deja un alt loc pentru canapea, proiecteaza pe peretele opus usii de intrare o biblioteca si mai multe dulapuri si sertare. E pacat sa lasi nefolosit acel perete.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii