Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

VIDEO: Cum se toarna asfaltul – intr-un sat din Romania (2014)


strada proaspat asfaltataDa. Zilele astea se asfalteaza in satul vecin si asta inseamna ca pana la poarta casei noastre mai raman doar 500 de metri neasfaltati.


Adica putin, tinand cont de faptul ca in momentul in care m-am mutat in aceasta zona, aveam de mers o portiune de peste 2,5 km pe drum pietruit.

Asa ca, am dat o fuga si am filmat. Nu de alta, dar chiar eram curios, pentru ca nu am mai asistat pana acum la o astfel de experienta :).

Astept de atata timp sa vad strada asfaltata incat sunt atat de bucuros, de parca ar fi turnat asfalt in curtea noastra :).


VIDEO – Cum se toarna asfaltul:
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

dumitru in iunie 22nd, 2014

O ho ho !, de cand astept eu, sa asfalteze primaria din Buturugeni, cca. 2,5 km, dintre satul Padureni si satul Podu Ilfovatului; tare imi e, ca nu apuc asa minune; ce slabi suntem si mai vrem sa ne comparam cu europenii, pentru ca om fi noi fizic in Europa dar ca nivel de trai, am ramas intr-un est batut de soarta; Ma bucur ca-i vad pe altii fericiti; asa am ajuns incat sa ne bucuram sa filmam o asfaltare, ca nu stiu ce a cata minune a lumii !

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii