Categorii
Intrebari de la cititori

Ajung 25000 euro sa construiesc o casa daca zidaria si amenajarile le fac eu?

Salutare. Am si eu o intrebare. As vrea sa construiesc o casa in jur de 80 m2. Tin sa precizez ca am deja pamantul si nu in ultimul rand 70% din manopera as putea sa fac cu mana mea adica zidarie + amenajarile interioare si exterioare. Dispun in jur de 25.000 euro. Ma pot incadra in bani acestia? Nu ma intereseaza mansarda.


Intrebare de la Sebi, pe adresa redactiei: Ajung 25000 euro sa construiesc o casa daca zidaria si amenajarile le fac eu?

6 răspunsuri la “Ajung 25000 euro sa construiesc o casa daca zidaria si amenajarile le fac eu?”

Da, se poate. Eu construiesc o casa de 120 metri patrati, manopera facuta integral de mine si tatal meu si nu ma ajunge la 15000 de euro cu tot cu finisaje.

Daca imparti 25000 la 80 obtii 312,5 euro pe mp, iar dupa unii, fara pretentii prea mari, parca ar merge. Important e sa incepeti, spor la treaba! Pe parcurs mai vin idei poate si bani.

25.000 euro în conditiile în care casa se construieste în regie propie sunt suficienti,alegând cu grija centrala termica care este o mare valoare de investitie a casei si termopanele.În rest poti face ce finisaje doresti pentru casa de 80 mp pe care o doresti construi.

Daca se folosesc materiale acceptabile ca pret si calitate fara pretentii mari banii vor ajunge sigur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *