Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Care este inaltimea optima pentru a pune gresie de exterior pe fatada casei?


Care este inaltimea optima pentru a pune gresie de exterior pe fatada casei, mentionez ca am placat-o cu polistiren de 10 cm si doresc sa pun gresie de exterior 60, 70 cm. dat fiind faptul ca este la strada este bine sa pun si pe pervaz aceiasi gresie? am gemurile din termopan stejar auriu si nu stiu ce atitudine sa iau, ma gindeam sa pun si la geamuri gresie dar sa nu fie prea incarcat. ce ma sfatuiti?


Intrebare de la MARIA, pe adresa redactiei: Care este inaltimea optima pentru a pune gresie de exterior pe fatada casei?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Bsterea in iulie 22nd, 2014

Scopul este pur de protectie impotriva stropilor de la balti aruncate de masini sau trecatori? De regula se monteaza la 90 cm atat cat tine si un soclu teoretic. Daca inaltimea gresiei este indivizibila cu 90 atunci luati valoarea cea mai mare.
Ptr pervazurile geamurilor ar fi ok daca ati lua in calcul tabla pe partea de nord si granitul in restul geamurilor.
Spor!

Bunea Marian in iulie 29th, 2014

Ptr.estetica puteti placa pana sus, cu plinta la nivelul pervazului facuta din faianta ca si coturul interior si exterior al geamului, de culoare maro.Faianta de jos sa fie imitatie marmura maro si deasupra plintei imitatie marmura crem sau bej.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii