Categorii
Firme constructii

Casaneo Construct, Prahova, Campina

Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice.. Firma noastra executa case zidarie din caramida sau bca. Construim case structura combinata, parter de zidarie, etaj din lemn. Mansarde pe structura de lemn la case, blocuri.


Executam lucrari pentru case de lemn sau zidarie, la cheie, la gri, sau la rosu.. Preturi case la cheie incepand cu 20.000 euro. In fiecare luna pregatim pentru tine, oferte atractive care iti vor usura efortul financiar, atunci cand te-ai hotarat sa construiest o casa.

Asiguram proiect gratuit, la toate contractele de constructie . O multitudine de modele de case, proiecte case, cu prezentarea in imagini a acestora si pretul lor. Descriere si prezentare tehnologie constructii case. Informatii utile care sa va usureze drumul catre casa pe care o construiti.

Asiguram consultanta gratuita , in vederea construirii casei in cele mai avantajoase conditii pentru dvs.

Asiguram variante de finantare pentru constructia casei. Portofoliu de lucrari cu recomandarile clintilor nostri, garantia seriozitatii si profesionalismului nostru. Posibilitatea de vizionare a lucrarilor executate de noi. Te tinem mereu la curent cu stadiul lucrarilor nostre in desfasurare, si informatii utile pe blog casaneo.ro/blog. Daca vrei sa te convingi de toate acestea si multe altele, acceseaza site-ul nostru casaneo.ro

Date contact Casaneo Construct, Prahova, Campina
Persoana contact: Coler Sorin
Adresa: Bdul Carol I, 18, Prahova, Campina
Mail: office@casaneo.ro
Telefon: 0736992531

5 răspunsuri la “Casaneo Construct, Prahova, Campina”

buna ziua!
Ma intereseaza construirea unei pensiuni la dimensiuni medii in statiunea slanic Prahova.
Cam la ce pret estimati constructia la cheie ( proiect, instalatii electrice ,sanitare,gresie ,faianta,etc…)

Buna seara d-na Cristina.
La multi ani!
Pentru o colaborare: arhitectura – proiectare – avizare – executia la cheie a obiectivului dorit de dumneavoastra va stam la dispozitie cu profesionalism.
In functie de posibilitatile financiare ale dumneavoastra optimizam si oferim solutii tehnice de realizare a imobilului dorit.
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua.Doresc constructia unei case p+e in ploiesti, in suprafata de 80 mp constr/nivel, respectiv 160 mp construiti in total. Constructie clasica de caramida, acoperis tip lindab, preferabil la cheie cu finisaje medii. Detin terenul, proiectul, avizele –
autorizatia de constr. in curs. Va rog sa precizati timpul aproximativ in functie de etape, precum si preturile de constructie. Precizez ca nu este o constructie dificila, fiind vorba de arhitectura clasica. Multumesc frumos!

Am o casuta din lemn in Blejoi, Prahova, Doresc sa construiesc un garaj din BCA anexat casute cu spatiu de locuit deasupra. Am un buget restrans.
Cam la cat s-ar ridica pretul constructiei, 9,68 m/4,30m, din BCA, garajul 6 m lungime si o camara/magazie de 3 m lungime (9,68 este lungimea casei).
Placa turnata deasupra garajului, doua camere 4/4 si 3/4 si o camaruta de baie 2/2 sus, din lemn, ca si casa.finisajul casei tencuiala decorativa, ca si casa, cu putina piatra de munte pe peretele din fata. As dori un pret orientativ, va rog. Multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *