Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casaneo Construct, Prahova, Campina


Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice.. Firma noastra executa case zidarie din caramida sau bca. Construim case structura combinata, parter de zidarie, etaj din lemn. Mansarde pe structura de lemn la case, blocuri.


Executam lucrari pentru case de lemn sau zidarie, la cheie, la gri, sau la rosu.. Preturi case la cheie incepand cu 20.000 euro. In fiecare luna pregatim pentru tine, oferte atractive care iti vor usura efortul financiar, atunci cand te-ai hotarat sa construiest o casa.

Asiguram proiect gratuit, la toate contractele de constructie . O multitudine de modele de case, proiecte case, cu prezentarea in imagini a acestora si pretul lor. Descriere si prezentare tehnologie constructii case. Informatii utile care sa va usureze drumul catre casa pe care o construiti.

Asiguram consultanta gratuita , in vederea construirii casei in cele mai avantajoase conditii pentru dvs.


Asiguram variante de finantare pentru constructia casei. Portofoliu de lucrari cu recomandarile clintilor nostri, garantia seriozitatii si profesionalismului nostru. Posibilitatea de vizionare a lucrarilor executate de noi. Te tinem mereu la curent cu stadiul lucrarilor nostre in desfasurare, si informatii utile pe blog www.casaneo.ro/blog. Daca vrei sa te convingi de toate acestea si multe altele, acceseaza site-ul nostru www.casaneo.ro

Date contact Casaneo Construct, Prahova, Campina
Persoana contact: Coler Sorin
Adresa: Bdul Carol I, 18, Prahova, Campina
Mail: office@casaneo.ro
Telefon: 0736992531

Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Prahova:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Marculescu Cristina in decembrie 28th, 2014

buna ziua!
Ma intereseaza construirea unei pensiuni la dimensiuni medii in statiunea slanic Prahova.
Cam la ce pret estimati constructia la cheie ( proiect, instalatii electrice ,sanitare,gresie ,faianta,etc…)

Mihai Lazar in decembrie 28th, 2014

Buna ziua doamna Cristina,
Pentru detalii va rog sa ma contactati la adresa de email, lazar.constructii@gmail.com
sau accesati gimiana.ro pentru detalii.
Cu stima si respect,
Mihai Lazar
0766813228

CasaTaMultVisata in decembrie 28th, 2014

Buna seara d-na Cristina.
La multi ani!
Pentru o colaborare: arhitectura – proiectare – avizare – executia la cheie a obiectivului dorit de dumneavoastra va stam la dispozitie cu profesionalism.
In functie de posibilitatile financiare ale dumneavoastra optimizam si oferim solutii tehnice de realizare a imobilului dorit.
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

ana in ianuarie 6th, 2015

Buna ziua.Doresc constructia unei case p+e in ploiesti, in suprafata de 80 mp constr/nivel, respectiv 160 mp construiti in total. Constructie clasica de caramida, acoperis tip lindab, preferabil la cheie cu finisaje medii. Detin terenul, proiectul, avizele –
autorizatia de constr. in curs. Va rog sa precizati timpul aproximativ in functie de etape, precum si preturile de constructie. Precizez ca nu este o constructie dificila, fiind vorba de arhitectura clasica. Multumesc frumos!

Elena Mioara Ionita in ianuarie 22nd, 2015

Am o casuta din lemn in Blejoi, Prahova, Doresc sa construiesc un garaj din BCA anexat casute cu spatiu de locuit deasupra. Am un buget restrans.
Cam la cat s-ar ridica pretul constructiei, 9,68 m/4,30m, din BCA, garajul 6 m lungime si o camara/magazie de 3 m lungime (9,68 este lungimea casei).
Placa turnata deasupra garajului, doua camere 4/4 si 3/4 si o camaruta de baie 2/2 sus, din lemn, ca si casa.finisajul casei tencuiala decorativa, ca si casa, cu putina piatra de munte pe peretele din fata. As dori un pret orientativ, va rog. Multumesc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii