Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pt construirea unei case in Brasov (400 mp) – la rosu

Buna ziua, caut firma construcții pentru construirea unei case de 400 mp ( subsol + parter + etaj) in Brasov, m-a poate ajuta cineva cu prețuri?? M-a interesează construcția la Rosu. Multumesc!


Intrebare de la Nelu, pe adresa redactiei: Caut firma pt construirea unei case in Brasov (400 mp) – la rosu.

12 răspunsuri la “Caut firma pt construirea unei case in Brasov (400 mp) – la rosu”

Buna ziua domnul Nelu,
Pentru relatii,preturi constructii case la rosu sau cheie,
va rog email,lazar.constructii@gmail.com
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua.

Suntem o firma de constructii pe structuri de lemn, daca sunteti interesati de contructii pe acest sistem (mai ieftin si ecologic) putetti sa ne contactati pe tel.: 0744701774; e-mail: prod.nora@yahoo.com;

Cu respect,
Eros Bela.

Suntem o echipa cu experienta,lucram in acest domeniu de 10 ani impreuna.Alegeti-ne daca doriti sa remodelati casa dvs. cu cele mai bune materiale, cele mai bune branduri si la cel mai bun pret.Preturile la rosu incepe de la 35 de euro mp depinde si de proiectu care doriti sal faceti daca doriti sa va ajutam ne puteti trimite un email:radu.alin@rocketmail.com sau la nr de tel:0763306645,0736371870.Daca nu aveti proiect va putem ajuta.
O seara buna va doresc!

Buna ziua sunt o firma constructi execut toate tipurile de lucrari la rosu sau la cheie la preturi discutabile calitate si seriozitate 0733739838

Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Sc sarpante sf gheorghe constructii case lemn fundatii pentru colaborare
Tel 0746818941

Buna ziua.Suntem o firma de construcții avizata la Inspectoratul de stat in construcții si desfășuram in acest moment lucrări in Sanpetru,Harman si Brasov,unde ne puteți vizita ca sa va prezentam cum lucram si sa aflați calitatea lucrărilor.Va rog să-mi trimite-ți mai multe detalii pe expoplus.ro@gmail.com sau tel 0788500550.va pot face un deviz complet cu manopera si materiale la preturi fara concurenta.Nu ezitați sa ne contactați.Nu va costa nimic sa va ofer un deviz corect si ușor de înțeles.Specialitatea noastră este ridicarea de case la roșu.Avem toate sculele si uneltele necesare si nu aveți nevoie sa cumpărați nici macar un metru de scândură pt cofraje deoarece deținem peste 400 m de panouri speciale pentru construcții.Nu trebuie sa închiriați nici o scula pentru realizarea construcției.Aștept sa ma contactați.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *