Categorii
Utile

Concurs CasaDex: Castiga o bormasina BOSCH

CONCURS


Castiga o bormasina BOSCH

Oferita de cel mai citit blog Home&Deco din Romania – 200.000 vizitatori lunar

www.casadex.ro

Citeste regulamentul si inscrie-te in concurs.

CONCURS

„Probleme si dileme in amenajari si constructii – EDITIA 2”

Regulament concurs:

1. Inscrie-ti adresa de email in formularul de mai jos. Astfel vei putea primi noutati despre derularea concursului cat si despre tot ce apare nou in blogul casadex.ro – Scrie adresa de email si apasa butonul „Abonare”:

2. Scrie un comentariu la oricare din intrebarile adaugate in categoria Intrebari de la cititori din blogul casadex.ro (Doar raspunsurile/comentariile utile au sansa sa ajunga castigatoare. Poti participa cu mai multe raspunsuri/comentarii utile). La adaugarea comentariului ai grija ca emailul sa fie introdus corect.

Vezi aici toate intrebarile: LISTA INTREBARI
(Sunt sute de intrebari. Alege una sau mai multe intrebari la care consideri ca stii sa oferi un raspuns util)

3. Aduna minim 5 LIKE-uri la comentariul tau.
Fiecare comentariu adaugat poate primi aprecieri (Like or Dislike). Pentru ca raspunsul/comentariul tau sa intre in concurs, acesta trebuie sa primeasca minim 5 Like-uri. Deci, cu cat va fi mai util comentariul tau, cu atat mai multe Like-uri va primi. Dislike-urile nu vor fi luate in considerare.

– Poti adauga mai multe comentarii/raspunsuri diferite pentru concurs, la diferite intrebari.
– Comentariile care vor primi minim 5 Like-uri vor ajunge in finala, unde prin tragere la sorti va fi ales castigatorul/castigatoarea.
– Daca unul dintre administratorii CasaDex.ro va considera ca un comentariu incalca una din regulile de mai sus sau nu se incadreaza in concurs, acesta il va sterge/edita fara niciun fel de explicatii.
– Comentariile/raspunsurile scurte si neargumentate nu vor intra in concurs. Daca unul dintre administratorii CasaDex.ro va considera ca un comentariu/raspuns incalca regulile, acesta va putea sterge respectivul comentariu/raspuns fara niciun fel de explicatii.

Organizator concurs:

www.casadex.ro – cel mai citit blog Home&Deco din Romania (case, amenajari, constructii, decoratiuni, gradini)

– Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe pagina de concurs (adica in aceasta pagina).

Conditii de participare:

– Participarea la acest concurs inseamna aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestui regulament.

DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul „Probleme si dileme in amenajari si constructii – EDITIA 2” se desfasoara in doua etape:

ETAPA 1: in perioada 24-iulie-2014 pana la 24-august-2014 INSCRIEREA COMENTARIILOR.

ETAPA 2: in 25-august-2014 anuntarea castigatorului.

Perioada in care comentariile vor intra in concurs se va incheia in data de 24-august-2014 la ora 23:59! Celelalte comentarii/raspunsuri nu vor participa la concurs!

Anuntarea castigatorului se va face in pagina principala www.casadex.ro, in data de 25-august-2014 pana la ora 16:00!

In termen de 5 zile de la anuntarea castigatorului pe www.casadex.ro, acesta va fi contactat de organizatorul concursului de la adresa andrei@casadex.ro pentru confirmare si pentru detaliile legate de primirea premiului, care va fi livrat prin curier rapid, doar pe teritoriul Romaniei.
In cazul in care castigatorul nu are datele de contact corecte sau nu va raspunde in cele 5 zile la adresa de email inscrisa odata cu adaugarea comentariului, se va face o tragere la sorti suplimentara.

PREMIILE CONCURSULUI:

– La finalul concursului, in data de 25-august-2014, prin tragere la sorti va fi ales castigatorul concursului „Probleme si dileme in amenajari si constructii – EDITIA 2”

PREMII:

O bormasina BOSCH 500 W

bormasina bosch 500w concurs

Premiile sunt oferite de www.casadex.ro – Cel mai citit blog Home&Deco din Romania (peste 200.000 vizitatori unici pe luna)

Participa acum la concursul organizat de www.casadex.ro cu comentariul tau, la una din intrebarile din categoria: Intrebari de la cititori.