Categorii
Intrebari de la cititori

Ma intereseaza o centrala pe lemne cu gazeificare de foarte buna calitate

Care este cea mai buna centrala pe lemne cu gazeificare. 180 metri patrati… suprafata are mai putina importanta de moment… in primul rand ma intereseaza o centrala de foarte buna calitate… si care se gaseste in Romania. Va multumesc.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Ma intereseaza o centrala pe lemne cu gazeificare de foarte buna calitate.

2 răspunsuri la “Ma intereseaza o centrala pe lemne cu gazeificare de foarte buna calitate”

am avut centrala lemne gazeificare garantata (licenta Boch?) 10 ani a rezistat 5 ani ASTA nu ar fi o problema cu toate ca am dat o groaza de bani, trebuie curatata o data pe luna mai ales ventilatorul-sotul se transforma in cosar,daca lemnele sunt ude se face un fel de zgura,asa ca le cumperi mata din primavara si le pui la uscat pana iarna ,daca se intrerupe curentul ai dat de d… trebuie scoase urgent lemnele ca altfel varsa tota apa firbite din calorifere. Acum am luat pe peleti nu se compara stai fara grija se intrerupe curentu se opreste singura si porneste din nou singura, ramane putina cenusa care se aspira cu aspirator de cenusa singurul dezavantaj ca o sa ne coste mai mult combustibilu 4000

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *