Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ma intereseaza o centrala pe lemne cu gazeificare de foarte buna calitate


Care este cea mai buna centrala pe lemne cu gazeificare. 180 metri patrati… suprafata are mai putina importanta de moment… in primul rand ma intereseaza o centrala de foarte buna calitate… si care se gaseste in Romania. Va multumesc.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Ma intereseaza o centrala pe lemne cu gazeificare de foarte buna calitate.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

filip violeta in iulie 20th, 2014

am avut centrala lemne gazeificare garantata (licenta Boch?) 10 ani a rezistat 5 ani ASTA nu ar fi o problema cu toate ca am dat o groaza de bani, trebuie curatata o data pe luna mai ales ventilatorul-sotul se transforma in cosar,daca lemnele sunt ude se face un fel de zgura,asa ca le cumperi mata din primavara si le pui la uscat pana iarna ,daca se intrerupe curentul ai dat de d… trebuie scoase urgent lemnele ca altfel varsa tota apa firbite din calorifere. Acum am luat pe peleti nu se compara stai fara grija se intrerupe curentu se opreste singura si porneste din nou singura, ramane putina cenusa care se aspira cu aspirator de cenusa singurul dezavantaj ca o sa ne coste mai mult combustibilu 4000

Nelu in august 29th, 2014

Atmos,ferolli,junkers-0769258422,Nelu

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii