Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

O garsoniera tinereasca de 35 mp amenajata cu stil – IMAGINI

1-idei amenajare garsoniera moderna 35 mpDe-a lungul vremii ti-am prezentat tot felul de garsoniere, mai mari si mai mici, amenajate in diferite stiluri si de fiecare data ma minunam cat de inventivi si inspirati au fost designerii care s-au ocupat de decorarea lor.


Nici garsoniera de azi nu este o exceptie; o suprafata relativ mica fost impartita in trei zone de activitate, separate vizual cu ajutorul pieselor de mobilier plasate strategic:

Bucataria dotata cu mobila compacta proiectata pe trei laturi, pentru a obtine cat mai mult spatiu de depozitare, este separata de zona de zi cu ajutorul dulapurilor ce formeaza una dintre laturile bucatariei in forma literei U.

– Zona de zi sau livingul – desi e mult spus pentru o garsoniera – este dotat cu o canapea, doua fotolii si o masuta de cafea. Aceleasi piese de mobilier sunt folosite si pentru servirea mesei. Daca as fi locuit in aceasta garsoniera, as fi preferat sa amenajez locul de luat masa pe latura dinspre camera a bucatariei, prin simpla adaugare a unor scaune inalte de bar.

Dormitorul separat de zona de zi cu ajutorul unei comode cu sertare plasate strategic la picioarele patului. Imi place aceasta idee, pentru ca permite folosirea unui singur televizor, indiferent de locul in care te afli. Prin simpla intoarcere a ecranului, poti adormi vizionand filmele si serialele preferate din patul confortabil sau poti urmari, alaturi de prieteni, un meci imporatant ocupand locurile de pe canapeaua si fotoliile din livingul mic.

Alura tinereasca a garsonierei este completata de forma si designul mobilierului, dar si de paleta cromatica in nuante placute care se intrepatrund firesc. Peretele din caramida iti sare in ochi inca de la intrare si ii aduce interiorului o relaxanta nota vintage, ce se asorteaza firesc cu nuanta mobilei si a pardoselii.

sursa foto: afamily.vn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *