Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate construi o casuta cu 25 de mii de euro?

Buna ziua! Fiti amabili, se poate construi o casuta cu 25 de mii de euro? Mentionez ca terenul il avem, am fratele care s-ar putea ocupa de interioare si instalatia elecrtrica! Va multumesc.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Se poate construi o casuta cu 25 de mii de euro?

12 răspunsuri la “Se poate construi o casuta cu 25 de mii de euro?”

Buna ziua,
Da se poate construi . Suprafata depinde de cata munca suplimentara depuneti dv .Dar nu uitati ca va face-ti casa pentru dv si trebuie sa mai aiba si calitati , nu pretul ar trebui sa fie prima calitate . Prin faptul ca puteti face dv o parte din manopera , ar trebui sa-l luati ca un avantaj si sa faceti o casa , nu mare dar bine izolata . Cu cat casa este mai mare , cu atat sante-ti sluga ei toata viata , munciti doar pentru intretinere . Trebuie sa aveti o casa cu un spatiu suficient intro gradina frumoasa .
Va doresc succes .

Buna ziua la rosu in acesti bani puteti construi o casa de 170-180 mp la cheie undeva la 90-95mp depinde si de zonaunde vreti sa construiti 0733739838

Da, se poate construi, eu cu 30 mii euro am construit o casa de 170 mp am pus geamurile termopan si tencuita pe interior, am luat si centrala din aceeasi bani. Depinde din ce zona sunteti.

Buna ziua,
La unison toti ” constructorii” spun ca se poate dar nimeni nu a cerut un proiect , nimeni nu intreaba cat e de mare casuta……. numai da ,se poate
poate asa mai prindem un client….
O zi buna, dragi constructori

Nu se poate. În schimb, îţi poţi cumpăra una gata făcută cu teren cu tot, presupunând că n-o vrei lângă sediul guvernului.

Eu sunt ingrozita cand citesc pe net tot felul de mesaje cu greseli de ortografie. Poporul asta indobitocit de 23 de ani de guvernare idioata a ajuns in ultimul hal. Atat copii, cat si elevi mai mari, adolescenti, tineri, dar si adulti habar nu au sa scrie corect. Este strigator la ceruri ce se intampla cu toata cultura noastra romaneasca, cu educatia unui intreg popor.

In alta ordine de idei, Constantin, Mocanu, George, Florin sunteti constructori?
Iata in schimb o echipa care stie ce vrea si pe care o admir mult, chiar din alte articole de mai demult. Frumos si complet raspuns a dat. Asa lucreaza niste profesionisti. Nu trebuie sa te pricepi la constructii ca sa iti dai seama de asta. Trebuie doar sa fii o persoana ordonata,responsabila, realista si organizata si iti dai seama pe moment cine va face o lucrare performanta si cine in dorul lelii.

Terenul are actele la zi? Ca sa-ti faci o idee, porneste asa: pret acte teren (cadastru si intabulare), arhitect, aprobari de constructie (sunt taxe, etc) si apoi da mailuri la firme de constructii. Mai cauta apoi preturi la mobila, etc. Gasesti totul pe net, grosso modo; Daca nu gasesti, da telefon la firmele pe care le gasesti. Dar au am vazut la unele site-uri preturile, pe tine te intereseaza in mare deocamdata.

Se poate domnu’ Lazar. Mai ales daca respectivul beneficiar se raliaza cu legea lui Boc cu tva 5% ptr constructia noua, prima, etc…. Citeste legea cu pricina.
Problema este urmatoarea: care constructor pune diferenta de tva pentru a o recupera apoi de la fisc? Aici e vorba nu numai de a construi ci si de a avea cunostinte conexe in asa fel incat sa-l AJUTI pe beneficiar, nu sa-l ajuti pe stat sa jecmaneasca beneficiarul… 🙂
Spor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *