Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa-mi fac casa de 80 mp. Caut firma, eu ma ocup de procurarea materialelor

Buna ziua. Vreau sa-mi fac o casa din lemn de 80 metri patrati la cheie modesta cu finisaje normale. Cat credeti ca ma costa daca aduc o firma si ma ocup eu de procurarea materialelor?


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Vreau sa-mi fac casa de 80 mp. Caut firma, eu ma ocup de procurarea materialelor.

6 răspunsuri la “Vreau sa-mi fac casa de 80 mp. Caut firma, eu ma ocup de procurarea materialelor”

Buna ziua,
Nu cred ca solutia ca dv sa aduceti materialele este cea mai buna . este posibil sa nu obtineti cel mai bun pret si mai riscati sa ramaneti si cu materiale care se vor degrada , plus ca in cazul in care nu gasiti o firma seriaosa , nu va avea grija nuimeni de materialele dv , din moment ce nu le platesc ei .
Solutia este pret la gata . Cel mai important este seriozitatea si bonitatea clientului . pretul este in jur de 300/mp construit . la oferte mai mici , supravecheati caci undeva, ceva nu se va face bine.
Va doresc noroc .
Eu i=mi permit sa=mi pun potentialii clienti in legatura cu fostii clienti . Nminai ei pot spune daca au fost multumiti sau nu .

Buna!
Eu zic ca pe la 270 Euro/ mp desfasurat va incadrati.material manopera.
Barbu Ilie.Tel.0754394422

Buna seara am o firma de constructii si o echipa de 20 oameni,diriginte de santier, RT. CQ, completez acte parte de executie din cartea tehnica,ofer garantie pe lucrare , am lucrari in desfasurare in bucuresti si imprejurimii, 65e. manopera rosu, 110e manopera la cheie.Daca sunteti interesata puteti suna oricand 0741959313

SC.Lazar Total Constructii
Manopera constructii case vile la rosu 35 euro/mp
Manopera constructii case vile la cheie 85 euro/mp
Cartea tehnica,dirigintie de santier,factura.
Pentru detalii gimiana. ro
Cu stima si respect,
Mihai Lazar
0766813228

Firma cu experienta in domeniul constructii case la cheie si la rosu. Oferim calitate, garantie si preturi bune. Experienta de 15 ani, avem peste 60 case construite si 16 pensiuni la cheie.
Contactati-ne la :
e-mail: contact.oferta@yahoo.com
tel: 0762 014 548 si 0734 212 341

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *