Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat m-ar costa o casa de 150 mp cu etaj?


Buna seara, ma cheama Lucia si as vrea daca este posibil un pret. Cit m-ar costa o casa de 150 mp cu etaj nu mansarda in care sa fie jos bucatarie, mai mare unde se poate minca, un mic hol la intrare, living dupa o debara linga bucatarie si sus 3 dormitoare unul mare si doua mai mici egale, baie si un mic coridor ce desparte.
Si cit ar costa o casa fara etaj cu acelas numar de camere, bucatarie mare, debara, hol, living, 3 dormitoare, baie mare si un mic wc. va multumesc frumos, cu respect.


Intrebare de la Lucia, pe adresa redactiei: Cat m-ar costa o casa de 150 mp cu etaj?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Zugraveli Interioare in august 13th, 2014

Buna ziua,

Va rugam sa ne dati e-mailul dumneavoastra pentru a va intreba mai multe detalii, urmand a va face o oferta de pret cat mai avantajoasa.

Cu stima,
Echipa Zugraveli Interioare
tel: 0733.802814
e-mail: office@zugraveliinterioare.ro

Marius in august 13th, 2014

Buna ziua
Pretul pentru manopera cu materiale trebuie sa se incadreze in suma de 19500 eur
Pentru o tarifare corecta pe etape de executie trimiteti va rog copie proiect la gmarius69@yahoo.com Mai multe detalii la telefon 0721123300 Se pot verifica lucrari executate in diferite stadii

Ungherea CRISTIAN in august 13th, 2014

Buna ziua,

reprezint o firma care ofera servicii complete si profesionale in constructii,va putem pune la dispozitie serviciile noastre de la proiectare ,consiliere tehnica,ofertare,dirigentie de santier etc.
Pentru a nu va indoi de profesionalismul nostru astept o reactie pe e-mail ungherea@yahoo.com in vederea stabilirii unei intalnire la sediul nostru( sau ne putem deplasa noi la dumneavoastra)unde va putem prezenta serviciile noastre.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Ungherea CRISTIAN in august 13th, 2014

Buna ziua,

reprezint o firma care ofera servicii complete si profesionale in constructii,va putem pune la dispozitie serviciile noastre de la proiectare ,consiliere tehnica,ofertare,dirigentie de santier etc.
Pentru a nu va indoi de profesionalismul nostru astept o reactie pe e-mail ungherea@yahoo.com in vederea stabilirii unei intalnire la sediul nostru( sau ne putem deplasa noi la dumneavoastra)unde va putem prezenta serviciile noastre.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

CasaTaMultVisata in august 14th, 2014

Buna ziua
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect si nici nu se oferteaza constructiile la mp construibil. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje / mansarda, invelitoare si sectiunea principala), si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, gradul de complexitate a proiectului, etc……
Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare- avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Informativ va comunicam ca preturilede realizare a constructiilor (manopera + materiale) se incadreaza :
– „la rosu” intre 120 – 170 E / mp + TVA;
– „la cheie” intre 250 – 350 E / mp +TVA; pretul pe mp la cheie poate ajunge si la 500 E / mp daca dv. solicitati marmura , panouri fotovoltaice, incalzire in pardoseala, vitralii, panouri fotovoltaice, ….. etc ………….
Preturile mentionate mai sus sunt orientative, un pret real se obtine in functie de cele mentionate mai sus: ( proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc…).
Dispunem de toate echipamentele si logistica necesara realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, etc…..)
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru o posibila colaborare va rugam sa ne contactati.

Cu respect si stima,

Echipa “CasaTaMultVisata”

0742756576 0767954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

nicu in august 14th, 2014

casa la cheie 150 mp.costa aprox.50.000 euro.pentru reletii sunati la tel.0766799497

Mihai Lazar in august 15th, 2014

Buna ziua doamna Lucia,
Casa la cheie va costa 48.000 euro nici un cent in plus,nici unul in minus,
pentru detalii email.gimianaimpex@gmail.com
sau la telefon.0766813228,0749566910.
Cu multa stima si consideratie,
Mihai Lazar

Neagu Vasile in august 17th, 2014

Bună ziua.Pentru a avea un preț corect am nevoie de planul construcției.Pt.contact tel.0721569210 și e-mail neaguvasile1966@yahoo.com .Cu stimă.

Josef Gurgiuman in august 18th, 2014

Buna ziua!

Daca sunteti interesati sa construiti pe structura metalica va rog sa ne contactati la adresa de Email: josef.giurgiuman@gmail.com

Cu respect,
Josef Giurgiuman

Radu Alin in septembrie 1st, 2014

Buna ziua pretu manopera va costa la 150 de mp.5300 de euro daca doriti mai multe detali ma puteti contacta la nr de tel:0736369187,0736378170
O zi buna

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii