Categorii
Intrebari de la cititori

Cat m-ar costa un gard din beton si lemn cu detaliile urmatoare?

Buna ziua, doresc sa construiesc un gard mixt: beton cu lemn. Lungimea totala a gardului este de aproximativ 12 m, iar gardul sa contina soclu si stalpii din beton si caramida si partea de sus scandura, montata orizontal, inclinata si cu mici spatii intre ele. Portile de acces in curte din lemn. Cat m-ar costa un astfel de gard, incluzand in pret atat materialele cat si manopera.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Cat m-ar costa un gard din beton si lemn cu detaliile urmatoare?

3 răspunsuri la “Cat m-ar costa un gard din beton si lemn cu detaliile urmatoare?”

Buna seara.
As initia pe casadex rubrica stiati ca?…
Si as incepe cu: stiati ca gardurile din zidarie si beton sunt impozitate de stat si costurile cu impozitele pe termen lung fac investitia profitabila pentru administratiile locale si nerentabile pentru tine proprietarule?
as continua cu stiati ca gardurile din beton si caramida au aceleasi costuri cu o camera deoarece preupun fundatii, zidari si tencuitori?
Stiati ca in loc de a realiza un gard de 12 m.l. din caramida si beton mai bine construiti o camera 3mx3m fara tavan?
Raspunzand la intrebare, pretul de manopera variaza intre 60 si 85 de lei/m.l.
spor!

Bună ziua.Dacă î-mi trimiteţi o adresă e-mail vă trimit cum arată un gard din beton la vedere,fără tot felul de tencuieli care in scurt timp se vor exfolia sau măcina.Mulțumesc anticipat.

Bună seara.Din grabă nu am scris nr. de tel.0721569210 și e-mail neaguvasile1966@yahoo.com.Aștept o adresă pt.a vă trimite foto cum trebuie să arate un gard din beton fără niciun gram de tencuială.Cu stimă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *