Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma ajunge o fundatie de 100 x 0,40 x 1,20 mp, cu materiale?

Cat ma ajunge o fundatie de 100 metri patrati, latime de 0,40 si inaltime de 1,20 cu materiale cu tot?


Intrebare de la Costel, pe adresa redactiei: Cat ma ajunge o fundatie de 100 x 0,40 x 1,20 mp, cu materiale?

3 răspunsuri la “Cat ma ajunge o fundatie de 100 x 0,40 x 1,20 mp, cu materiale?”

Buna seara domnul Costel,
O fundatie se calculeaza dupa niste cantitati de materiale necesare executiei,
fier si betoane la d-voastra din cele relatate nu se poate calcula nimic pentru ca nu ati specificat si cati metri liniari de sapaturi aveti, nu metri patrati si ce grinzi aveti in fundatie si elevatie ? Conteaza foarte mult cele descrise de mine pentru un pret real al fundatiei.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

De exemplu eu nu am materiale si nu ma pricep la constructii, dar imi doresc ca un specialist constructor sa sape o fundatie ( temelia casei ) solida. Casa doresc sa aiba 80 mp. Deci trebuie sapata o groapa de 1 m sau 1,5 m ? Cum e mai bine pentru a fi foarte solid construita ? si apoi doresc foarte mult toate materialele pe care le folositi sa fie solide, impotriva cutremurelor. Este posibil sa existe materiale pnetru a face fata cutremurelor de peste 8 – 9 grade? Si dupa toate astea trebuie turnat beton Pentru tot ce v-am scris eu cat ma costa ( materialele si munca efectuata ). Va multumesc si astept raspuns.

BUNA ZIUA,

STIMATA DOAMNA,aveti nevoie de o proiectare a constructiei si mai ales de o consiliere tehnica specializata,sunt reprezentantul unei societati care se ocupa cu promovarea sistemelor constructive profesionale in constructii,proiectam si executam fundatii,daca doriti mai multe informatii sau o intrevedere eu va astept raspunsul pe E-MAIL ungherea@yahoo.com.

CU STIMA,
CRISTIAN U.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *