Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa muncitori pentru finalizare casa in com. Berceni

Suntem in asteptare sa finalizam actele ptr a cumpara 2 case stil duplex in com berceni. d-p-1-m amprenta la sol de cca 240 mp nefinalizate nici macar pina la rosu. Incercam sa gasim intre timp o echipa de muncitori recomandati de clienti. Daca stie cineva o echipa de muncitori buni si corecti fara preturi de lux va rugam sa ne scrieti un mesaj sau daca stie cineva cam la ce pret sa va ridica finalizerea acestui proiect. multumim frumos.


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Caut echipa muncitori pentru finalizare casa in comuna Berceni.

9 răspunsuri la “Caut echipa muncitori pentru finalizare casa in com. Berceni”

Domnul Vasile,contactati-l pe Victor telefon: 076 334 7165 si discuta-ti amanuntele. Foarte bun meserias,serios, si cu ani buni de experienta. Mi-a terminat casa dupa proiectul dorit. Merita sa-l contacta-ti.

suntem o echipa de 15 ani in constructii [ 45 case],cu scule,transport etc
executam case -rosu ,la cheie,fose,imprejmuiri,lemn adica tot ce trebuie ptr a va muta .Daca doriti referinte va putem da 10-20 nr tel de la fosti beneficiari
se ofera calitate,seriozitate etc
vlad -0723 249 738

Buna ziua…….locuiesc in com Berceni,cartierul nou si am lucrat cu o echipa de moldoveni….am fot multumit pt.faza la rosu…………dupa am luat o echipa din Bolintin.SUPER PRAF dar cu recomandari Beton, am pierdut cateva mii de euro bune pe finisaje…pe care acum le refac….pt terminarea lucrarii recomand echipa de moldoveni…au peste 30 de case facute in berceni…dar pt finisaje inca nu pot recomanda…daca sunteti interesat lasati un contact pe acest forum….o zi excelenta!

Firma constructi executa toate tipurile de lucrari la rosu sau la cheie la preturi discutabile calitate si seriozitate eu sunt cu lucrarile tot in buc va pot arata contact 0733739838 sau pe email geo_71ro@yahoo.com

Buna ziua,

Va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta de preturi cat mai avantajoasa pe toate etapele implicate in lucrarile pe care le doriti.

Cu stima,
Echipa Zugraveli Interioare
tel: 0733.802814
e-mail: office@zugraveliinterioare.ro

CAUTATI OAMENI SAU O ECHIPA DE BAIETI CARE NU ARE FAMILIE SI NU LE TREBUIE BANI.DIN 90.ESTE CRIZA.

Simate domn. Sau vecin. Dincolo de proiect, garantia este cel mai bun lucru ce vi se poate intampla. Tinand cont ca ati avea de unde sa ma „luati”, eu cred ca merita sa avem o discutie.
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

Avem cele mai bune preturi raportate la calitate. Oferim GARANTIE pe toate lucrarile executate de noi. Avem experienta de peste 16 ani in constructii, finisaje, izolatii si hidroizolatii. Avem executate lucrari in toata tara.
Am construit la cheie 14 pensiuni in tara(ex. pensiunea Laura din loc Petresti jud. Cluj pensiune-laura.ro/,pensiunea Casa David, loc Cib, Jud Alba pensiuneacasadavid.ro/ ).
Contactati-ne pe
contact.oferta@yahoo.com
Tel 0762014548 sau 0734212341
Persoana contact Dl. Daniel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *