Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Iata unul dintre cele mai scumpe si luxoase apartamente din lume

4-zona relaxare penthouse dumbo vedere spre podrile manhattan si brooklyn new york


La ultimul nivel al unei cladiri legendare din Brooklyn a fost amenajat unul dintre cele mai spectaculoase apartamente din intregul New York – un penthouse desfasurat pe trei nivele.

Triplexul amenajat in vechiul turn cu ceas al orasului este o adevarata bijuterie istorica, spun expertii imobiliari, fiind in acest moment unul dintre cele mai scumpe apartamente din New York si din intreaga lume, chiar si dupa ce fost redus de la 25 la 18 milioane USD.
Desfasurat pe o suprafata de 633 mp, apartamentul este compus din 11 camere, dintre care 3 dormitoare prevazute cu bai proprii, o baie de serviciu, un living, o camera de relaxare, o bucatarie si un dining.

Ferestre cu design unic

Cel mai inedit element arhitectural sunt cele 4 ceasuri uriase din sticla cu diametrul de aproximativ 4 metri, integrate in cei patru pereti exteriori ai duplexului, oferind o priveliste de 360 grade ce pur si simplu iti taie respiratia.

De altfel, pozitia apartamentului si ferestrele ample garanteaza privelisti spectaculoase din toate incaperile. Spre exemplu, din baia dormitorului matrimonial se pot vedea statuia Libertatii si podul Manhattan, iar de pe terasa alaturata celorlalte doua dormitoare se vede Empire State Building – una dintre cladirile emblema ale New York-ului.

Finisaje de lux demne de o casa inteligenta

Bai cu aspect si dotari de SPA, incalzire radianta prin pardoseala placata cu piatra naturala, mozaic de sticla lucrat manual, sistem de aer conditionat si sistem de protectie impotriva razelor solare – solutii si dotari inteligente cu control digital, pentru o casa moderna de ultima generatie.

Pe langa finisajele de lux si mobilierul executat la comanda, apartamentul este dotat cu un ascensor din sticla proiectat chiar in mijlocul penthouse-ului pe care il strabate ca o coloana vertebrala transparenta.

sursa foto: corcoran.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *