Categorii
Intrebari de la cititori

La faianta din baie chitul a prins doar pe alocuri si se vede urat

Am pus faianta noua in baie, insa in jurul geamului se vad marginile placilor de faianta (maronii). Chitul a prins doar pe alocuri si se vede foarte urat. Am incercat sa completam, dar nu prinde. Ce putem face sa acoperim acele margini? Faianta este bleu si chiar se vad urat…


Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: La faianta din baie chitul a prins doar pe alocuri si se vede urat. Ce se poate face?

6 răspunsuri la “La faianta din baie chitul a prins doar pe alocuri si se vede urat”

ma bucur cind aud asta ca eu am impartit 200 000 de bucati de fluturasi la cutiile postale si am avut si am numai oameni buni cu adevarat si nu sa intimplat asa ceva si nu am nici reclamatii dar mam saturat de de jigodii ca proprietari la mine este invers sunatima daca doriti sa va ajut cu informatiila 0724180018

Chitul nu face aderenta pe suprafete lucioase(termopanul)si spongioase(spuma poliuretanica).Se poate chitui cu silicon sanitar color,rezistand si la vibratii,intemperii,,umezeala.Succes!

Cu chit de rost nu mai merge,ramine siliconul,sint expert in asa ceva ,si nu am nevoie de reclame ,ca si altii.Cu respect.

Bună seara.Cel mai corect ar fi să apelați la profesioniști în placări gresie și faianță,dar mă puteţi contacta și am să vă explic cum se efectuează corect.O seară frumoasă.Tel.0721569210 neaguvasile1966@yahoo.com

Domnule Tanaseconstruct, te felicit pentru bugetul de marketing alocat insa, in reversul medaliei, te sfatuiesc sa pui virgula acolo unde trebuie pentru a nu avea dezaprecieri.
Jigodia este o bola specifica animalelor canine ce nu poate fi atribuita celor care iti dau de lucru.
Pentru doamna Amalia, va sfatuiesc sa achizitionati chit de la Mapei. Adera si la PVC domnule Bunea, numai ca el costa cam de 3 ori fata de cel de la Ceresit. Marketingul cam induce in eroare cand vine vorba despre CALITATE!!!
Dai un ban si stai in fata, nu?
Cu stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *