Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

La faianta din baie chitul a prins doar pe alocuri si se vede urat


Am pus faianta noua in baie, insa in jurul geamului se vad marginile placilor de faianta (maronii). Chitul a prins doar pe alocuri si se vede foarte urat. Am incercat sa completam, dar nu prinde. Ce putem face sa acoperim acele margini? Faianta este bleu si chiar se vad urat…


Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: La faianta din baie chitul a prins doar pe alocuri si se vede urat. Ce se poate face?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

www.TanaseConstruct.ro in august 23rd, 2014

ma bucur cind aud asta ca eu am impartit 200 000 de bucati de fluturasi la cutiile postale si am avut si am numai oameni buni cu adevarat si nu sa intimplat asa ceva si nu am nici reclamatii dar mam saturat de de jigodii ca proprietari la mine este invers sunatima daca doriti sa va ajut cu informatiila 0724180018

Bunea Marian in august 23rd, 2014

Chitul nu face aderenta pe suprafete lucioase(termopanul)si spongioase(spuma poliuretanica).Se poate chitui cu silicon sanitar color,rezistand si la vibratii,intemperii,,umezeala.Succes!

robi in august 23rd, 2014

Cu chit de rost nu mai merge,ramine siliconul,sint expert in asa ceva ,si nu am nevoie de reclame ,ca si altii.Cu respect.

Neagu Vasile in august 25th, 2014

Bună seara.Cel mai corect ar fi să apelați la profesioniști în placări gresie și faianță,dar mă puteţi contacta și am să vă explic cum se efectuează corect.O seară frumoasă.Tel.0721569210 neaguvasile1966@yahoo.com

bsterea in august 26th, 2014

Domnule Tanaseconstruct, te felicit pentru bugetul de marketing alocat insa, in reversul medaliei, te sfatuiesc sa pui virgula acolo unde trebuie pentru a nu avea dezaprecieri.
Jigodia este o bola specifica animalelor canine ce nu poate fi atribuita celor care iti dau de lucru.
Pentru doamna Amalia, va sfatuiesc sa achizitionati chit de la Mapei. Adera si la PVC domnule Bunea, numai ca el costa cam de 3 ori fata de cel de la Ceresit. Marketingul cam induce in eroare cand vine vorba despre CALITATE!!!
Dai un ban si stai in fata, nu?
Cu stima.

mircea in septembrie 4th, 2014

Pe margini se pun coltare pentru gresie

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii