Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate construi fara calcan o casa cu latime de 6,7 m?

Buna ziua tuturor celor prezenti pe forum. Am si eu o mica dilema: am achizitionat de curand un teren in suprafata de 1000 m patrati cu o deschidere de 9.60. Terenul se afla intre case si are toate utilitatile. Dupa calculele facute din ceea ce am inteles trebuie sa las 0.9 in spatele casei respectiv 1.9 in fata casei. Suprafata ramasa adica 6.7 mi-ar fi suficienta pentru latimea casei. M-as incadra fara probleme dar am urmarit pe net si se pare ca legea nu-ti da voie sa construesti fara calcan pe o deschidere sub 12 m a terenului. Dilema este se poate construi sau nu fara calcan tinand cont ca mie imi sunt suficienti cei 6.7m ramasi. Va multumesc anticipat. O zi buna va urez.


Intrebare de la Emil, pe adresa redactiei: Se poate construi fara calcan o casa cu latime de 6,7 m?

3 răspunsuri la “Se poate construi fara calcan o casa cu latime de 6,7 m?”

conform REGULAMENTULUI GENERAL DE URBANISM SI A CODULUI CIVIL SE POATE CONSTRUI FARA CALCAN SI IN PARTEA CU DISTANTA CEA MAI MICA FATA DE LIMITA PROPRIETATII CARE ESTE DE 60CM SI NU 90 CM NUMAI CU ACCEPTUL AUTENTIFICAT NOTARIAL iN ACESTE CONDITII SE POATE AMPLASA CHIAR LIMITA PROPRIETATII..DAR TREBUIE SA SE TINA CONT SI DE PREVEDERILE REGULAMENTUL GENERAL DE URBANISM SI PLANUL GENERAL DE URBANISM AL LOCALITATII IN CARE LOCUITI.IN ACESTE DOCUMENTE BANUIESC SE POMENESTE DESPRE O IMPARTIRE A ACESTEIA IN UNITATI TERITORIAL DE REFERINTA CAR REGLEMENTEAZA PROBLEME DE REALIZARE DE CONSTRUCTIE .DEASEMENE TREBUIE SA SE TINA CONT DISTANTA CONSTRUCTIILOR D PE TERENURILE VECINE FATA DE LIMITA LOR DEPROPRIETATE.

BUNA ZIUA,

reprezint o firma de proiectare,consiliere tehnica,dirigentie santier,executie

pentru colaborare astept pe e-mail ungherea@yahoo o reactie a dumneavoastra in urma careia putem stabili o intalnire pentru a discuta in amanaunt situatia.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *