Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se poate construi fara calcan o casa cu latime de 6,7 m?


Buna ziua tuturor celor prezenti pe forum. Am si eu o mica dilema: am achizitionat de curand un teren in suprafata de 1000 m patrati cu o deschidere de 9.60. Terenul se afla intre case si are toate utilitatile. Dupa calculele facute din ceea ce am inteles trebuie sa las 0.9 in spatele casei respectiv 1.9 in fata casei. Suprafata ramasa adica 6.7 mi-ar fi suficienta pentru latimea casei. M-as incadra fara probleme dar am urmarit pe net si se pare ca legea nu-ti da voie sa construesti fara calcan pe o deschidere sub 12 m a terenului. Dilema este se poate construi sau nu fara calcan tinand cont ca mie imi sunt suficienti cei 6.7m ramasi. Va multumesc anticipat. O zi buna va urez.


Intrebare de la Emil, pe adresa redactiei: Se poate construi fara calcan o casa cu latime de 6,7 m?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

VIOREL in august 15th, 2014

conform REGULAMENTULUI GENERAL DE URBANISM SI A CODULUI CIVIL SE POATE CONSTRUI FARA CALCAN SI IN PARTEA CU DISTANTA CEA MAI MICA FATA DE LIMITA PROPRIETATII CARE ESTE DE 60CM SI NU 90 CM NUMAI CU ACCEPTUL AUTENTIFICAT NOTARIAL iN ACESTE CONDITII SE POATE AMPLASA CHIAR LIMITA PROPRIETATII..DAR TREBUIE SA SE TINA CONT SI DE PREVEDERILE REGULAMENTUL GENERAL DE URBANISM SI PLANUL GENERAL DE URBANISM AL LOCALITATII IN CARE LOCUITI.IN ACESTE DOCUMENTE BANUIESC SE POMENESTE DESPRE O IMPARTIRE A ACESTEIA IN UNITATI TERITORIAL DE REFERINTA CAR REGLEMENTEAZA PROBLEME DE REALIZARE DE CONSTRUCTIE .DEASEMENE TREBUIE SA SE TINA CONT DISTANTA CONSTRUCTIILOR D PE TERENURILE VECINE FATA DE LIMITA LOR DEPROPRIETATE.

Ungherea CRISTIAN in august 15th, 2014

BUNA ZIUA,

reprezint o firma de proiectare,consiliere tehnica,dirigentie santier,executie

pentru colaborare astept pe e-mail ungherea@yahoo o reactie a dumneavoastra in urma careia putem stabili o intalnire pentru a discuta in amanaunt situatia.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

bsterea in august 16th, 2014

da

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii