Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Un apartament ca o casa la parterul unui bloc

1-apartament amenajat la parterul unui bloc


Un apartament situat la parterul unui bloc, dotat cu iesire proprie intr-o mica gradina frumos ingrijita si ordonata iti poate lasa senzatia ca locuiesti la casa. Asa este apartamentul din galeria foto de mai jos.

Amenajarea acestui apartament de 90 mp situat la parterul unui bloc a pornit de la frumoasa gradina spre care se deschid ferestrele locuintei, povestesc proprietarii acesteia.

Fie vorba intre noi, nu stiu cate dintre blocurile din tara noastra beneficiaza de gradini ca cea din imagini. Dar asta este o cu totul alta discutie.

Pentru a se bucura cat mai mult de privelistea frumoasa, proprietarii au decis sa mearga pe amenajarea open space a zonei de zi, desfiintand zidurile despartitoare dintre bucatarie si living. In acest fel au obtinut un spatiu mare, luminos si aerisit, perfect pentru intreaga familie. In fata ferestrelor ample din sticla prin care se face si iesirea in mica gradina a blocului a fost amenajat locul de luat masa.

Bucataria moderna amenajata in alb si gri pal a fost proiectata pe latura opusa iesirii in gradina, fiind despartita de restul ariei de zi cu ajutorul unei insule in care este integrata plita electrica.

Biblioteca din jurul ferestrei

Imi place foarte mult biblioteca proiectata in jurul ferestrei din living. Una similara a fost proiectata si in dormitorul matrimonial. Aceasta idee practica si decorativa in acelasi timp ajuta si la mascarea caloriferului, iar fereastra incadrata de rafturi arata ca un tablou.

Imi mai place paleta cromatica, nuanta lemnului impletita cu albul usilor interioare si cu galbenul pal al dusumelei. Toate acestea, impreuna cu textilele diafane din fibre naturale ii dau interiorului acel aer de camin confortabil, placut si prietenos.

sursa foto: elmueble.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *