Categorii
Intrebari de la cititori

Unde pot gasi lucrari in constructii subantrepriza?

Unde pot gasi lucrari in constructii?
Buna ziua, ajutati-ma cu un sfat: unde pot gasi lucrari in constructii (subantrepriza) ca firma noua (noiembrie 2013). Firma presteaza servicii de finisaje interioare / exterioare, lucrari de pardosire si placare a peretilor, iar in prezent avem o lucrare in Bucuresti ce urmeaza a fi finalizata.
Cu stima,


Intrebare de la Mariana, pe adresa redactiei: Unde pot gasi lucrari in constructii subantrepriza?

25 de răspunsuri la “Unde pot gasi lucrari in constructii subantrepriza?”

Buna ziua,

Inteleg ca vreti sa lucrati sub antrepriza,vreau sa va intreb care este forma de organizare a dumneavoastra,ce pregatiri si calificari au oamenii si ce lucrari in domeniul constructiilor vreti sa abordati sub antrepriza.
Astept o reactie pe e-mail ungherea@yahoo.com.

Subantrepriza inseamna pret impus, dependenta si ruga la virarea banilor. Cu alte cuvinte, ar disparea concurenta reala. Totul ar tinde spre o piata reglementata anticoncurentiala.
Va invit sa va postati ofertele si cel mai bun sa castige.
Intelegeti ca aveti un business ce depinde oameni care mananca, au copii si tabieturi. A manageria un business in constructii este un lucru dificil. Aveti de ales intre cont propriu, piata rece, asa ca mine, cu resurse de internet si presa sau subantrepriza unde veti fi un patron semisalariat la care vor lucra numai oameni cu pretentii putine. Acest domeniu, constructiile, este strict redus la un proverb (ar trebui sa am drepturi de autor): vara faci sanie si iarna o pui pe foc!
Pana una alta, Mariana, te felicit pentru curajul tau! Iti doresc spor si de ce nu, sa concurezi cu firme de prestigiu in viitorul apropiat!
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

Buna ziua doamna Mariana,
In fuga dansului de a scrie mult domnul Bogdan nu va spune ca in Bucuresti se mai practica si TEAPA , adica muncesti bine si frumos o luna de zile poate si mai mult dupa care nu-ti primesti banii,feriti-va de tiganii care construiesc in zona Berceni pe langa IMGB,dau tepe la greu,feriti-va de cei ce construiesc in Militari Zona blocurilor dau tepe la greu in general feritiva de toti cei ce nu vor sa semneze un contract pentru ca e teapa.
Cu stima

Detin o firma de instalatii termice,sanitare, canalizari, aductiuni de apa si electrice si as dori sa colaborez cu firme serioase in subantepriza

Buna seara sarbatori fericite la toti

Detin o firma de constructii si renovari
Interne si externe ..cu .experienta de peste 15 ani in europa .italia .germania
Si norvegia …. in domeniu constructii instalati electrice si sanitare si tot ce inseamna .constructii
As dori sa colaborez cu firme mai mari
Pentru lucrari sub antepriza .
Va multumesc
Un an nou cu multe lucrari si realizari va doresc tuturor …….(.tis group )

Firma de constructii cu 12ani de activitate in domeniu , cauta colaboratori persoane juridice ,firme mari de constructii , ect ‘ pentru contractari LUCRARI in constructii sub antepriza . Executăm lucrari de reabilitare termică sistem termoizolati ‘ TENCUIELI DECORATIVE . Construim case ‘ halle ‘ vile ‘ la preturi de fara concurenta . Tel 0758271690

Execut lucrari de amenajari si finisaje interioare pentru apartamente, case, vile blocuri, spatii comerciale, spatii de birouri, magazine de prezentare etc.

Preiau orice lucrare, de la cele mai complexe pana la mici reparatii pentru case dumneavoastra.

Pentru lucrari mai mari am echipa de oameni cu experienta cu care pot termina in timp scurt orice lucrare indiferent de cat de complexa este.

Lucrez particular dar se poate elibera si factura fiscala daca este nevoie.

Zidarie, tencuiala, rigips, glet, gresie si faianta, parchet, montaj usi si geamuri, tapet, sape, pardoseli, scafe, glafuri, tencuiala decorativa, instalatii electrice si sanitare, etc.

Preturile se pot negocia in functie de lucrare.

Cer si ofer seriozitate.

Ofer ajutor pentru achizitionarea si transportul materialelor daca este nevoie.

Timp scurt de executie, fara costuri ascunse.

Calitatea si seriozitatea sunt motivele pentru care clientii ma aleg de fiecare data.

Sunati cu incredere la nr de telefon 0726630463

Execut lucrări de instalații electrice! Caut firme mari pentru colaborări prin antrepriza!!

LUMLAR IONI CHIRI SRL Oferim seriozitate și profesionalism, îți oferă posibilitatea de a avea piscina dorita.
Realizam piscine din: cofrag izobloc, metalice (oțel galvanizat) de la A_Z in toată țara.
Echipamente de ultima generație și finisaje de calitate, durabilitate, amenajarea piscinei și a părților înconjurătoare.
In kitul piscinei este inclus: construirea piscinei asamblarea echipamentelor finisaje interioare și exterioare piscina( Liner, Mozaic, Ceramica, Mărgele, Plaja).. și mai multe cerințe ale proprietarilor..0720987755

Firmă de construcții, căutăm lucrări în București, Constanța, Brașov.Executam lucrări de calitate.tf.0731316970

Nu stiu cum unii cauta de lucru iar altii nu fac fata la cereri. Care sa fie motivul ?
Mai ales ca muncitorii calificati au cam plecat din Romania.

Domnule Relu,noi suntem din vaslui si momentan finalizam o lucrare în timisoara.De aceea ,daca ati observat căutăm lucrari mai aproape de Vaslui

Firma de construcții caut lucrări în București cât și în afara Bucureștiului.va rog sa mă contactați la Nr de tel 0767 669 608.

Firma de instalații electrice civile și industriale cautam firme ce oferă contracte sub antepriza, avem o experienta de peste 15 ani în Italia,Malta, Germania, Franța, Caraibe, ete.

Autorizat II caut mici lucrări interioare exterioare..etc , in acest moment lucrez singur …
Bacău , Roman, Piatra Neamț , Buhuși

Execut lucrari de finisaje interioare si exterioare cat si instalati sanitare .rog si ofer seriozitate pentru mai multe detali 0767092366

Buna ziua as avea o lucrare un apartament cu doua camere situat intr-o mansarda la busteni as avea nevoie de o echipa completa cu instalator termic si electrician apartamentul are in jur de 70-80 mp

SALUT MA NUMESC VIRGIL DIMA SI DETIN O FIRMA DE CONSTRUCTII. LUAM LUCRARI DE JOS LA CHEIE. AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE. ANGAJATI SERIOSI ,MUNCITORI.EU AM O EXPERIENTA DE PESTE 20 DE ANI ATIT IN TARA CIT SI IN STRAINATATE. MAI MULTE DETALI LA TEL.0732516758

SALUT MA NUMESC IULIAN SI DETIN O FIRMA DE CONSTRUCTII. LUAM LUCRARI DE JOS LA CHEIE. AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE. ANGAJATI SERIOSI ,MUNCITORI.EU AM O EXPERIENTA ATIT IN TARA CIT SI IN STRAINATATE. MAI MULTE DETALI LA TEL.0740596116

Bună ziua dețin o firma de instalații electrice sunt electrician csr cu 20 ani experienta și am o echipa formata de mine. Doresc lucrării de instalații electrice în București sau Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *