Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Vopsea cu efect de tabla de scris – finisaj decorativ modern pentru casa ta

tablie pat decorata cu vopsea neagra cu efect de tabla de scris


Un finisaj decorativ care cucereste tot mai multi admiratori in intreaga lume este vopseaua cu efect de tabla de scris.

Partea si mai interesanta este ca aceasta vopsea decorativa poate fi aplicata pe orice obiect sau suprafata din casa: mobilier, electrocasnice, tavan, pardoseala, pereti, usi, oglinzi etc. Trebuie doar sa te asiguri ca suprafata pe care urmeaza sa o imbraci in acest inedit finsaj decorativ este perfect neteda si sa o acoperi cu un strat de amorsa speciala, chiar inainte de a aplica vopseaua.

Unde poti folosi vopseaua decorativa cu efect de tabla de scris?

Unde iti pofteste inima! Si ca sa te conving, ti-am pregatit o galerie foto cu tot felul de interioare decorate cu aceasta vopsea neobisnuita. Vei vedea cat de frumos ies in evidenta mobilierul si obiectele decorative care au in fundal un perete de culoare neagra.

Cum spuneam si mai sus, aceasta vopsea decorativa poate fi aplicata nu doar pe pereti, ci si pe diferite piese de mobilier din casa: pe comode, noptiere, dulapuri si chiar pe mobila de bucatarie. Cei care au facut-o deja, folosesc suprafetele finisate astfel pentru a nota diverse lucruri – numere de telefon, programarile importante, liste de cumparaturi – sau pur si simplu pentru a se relaxa desenand.

Mi se pare foarte cool aceasta inventie! Eu mi-as transforma in tabla de scris unul dintre peretii din bucatarie, ca sa-mi pot nota ingredientele retetelor noi, inainte sa le prepar. Dar cred ca cei care ar aprecia cu adevarat frumusetea si utilitatea acestui finisaj sunt copiii care adora sa deseneze cu creta colorata.

Unde gasesti aceasta vopsea si cat costa?

O gasesti in magazinele de bricolaj, iar preturile variaza in functie de cantitate si producator. Spre exemplu, 1 litru de vopsea cu efect de tabla de scris de culoare neagra si 1 litru de amorsa marca Benjamin Moore cu care poti acoperi aproximativ 4,5 mp costa putin peste 200 lei.

Cat pe ce sa uit. Pentru a-i reda suprafetei vopsite culoarea neagra, dupa ce a fost desenata cu creta, sterge-o cu ceai negru indulcit 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *