Categorii
Intrebari de la cititori

Astept oferte pentru constructie casa la iesirea din Bucuresti

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa, amprenta 64 mp (8m x 8m), parter din caramida si beton. Doresc daca se poate un pret, in mare la manopera si manopera si materiale, LA ROSU deocamdata. Terenul se afla la iesire din com. Berceni, la 12 km de Bucuresti.
tel. 0761356004 sau mail cproca43@yahoo.com sau aici astept un raspuns. Multumesc


Intrebare de la cproca43, pe adresa redactiei: Astept oferte pentru constructie casa la iesirea din Bucuresti.

5 răspunsuri la “Astept oferte pentru constructie casa la iesirea din Bucuresti”

Acolo e degeaba , adica se construieste gratis , avand in vedere ca altadata se cultiva huhuruzul.Pun pariu ca altii vor veni cu OFERTE sa-ti dea si bani. Mai asteapta putin sa vezi cum sar la cap mai ales acela cu CasaTaMultVisata (pe toti i-a ofertat- care e numai gura si reclama de el , nu stiu cum de te-a ratat, de obicei OFERTEAZA primul la orisicine , nu conteaza ce construiesti el le stie pe toate).Deci apeleaza cu incredere.

noi suntem din Chitila,manopera undeva intre 30-35 euro/mp;manopera+materiale 120-150 euro/mp.daca te intereseaza oferta noastra te rog nu ezita sunane la 0740189710;cu respect Tudor

Buna ziua
SC MIRCOST SRL CAMPINA ,infiintata in anul 2006 este astazi in topul firmelor de constructii in calitate de Antreprenor General , raspunzind cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai .
Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate cu personal calificat in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului ,cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului .
Ne puteti contacta pentru oferte de pret si de un timp de realizare a constructiei dvs.

Cu stima
Echipa MIRCOST SRL , tel ;0743028684.
O zi buna .

Buna ziua,

Pentru detalii referitoare la constructia dumneavoastra, contactati-ne la 0733.216.522 – Nicoleta

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *