Categorii
Intrebari de la cititori

Casa construita din containere maritime – e nevoie de aprobari ca la cele din lemn / caramida?

As dori o casa construită din containere maritime. As dori sa știu dimensiunile si prețul unui astfel de container. Totodata as dori sa-mi furnizati, dacă se poate, denumirea unor firme care se ocupa de astfel de construcții. As mai dori sa știu dacă pt astfel de case se solicita aprobări asemănătoare unei case din cărămizi, lemn. Multumesc


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Casa construita din containere maritime – e nevoie de aprobari ca la cele din lemn / caramida?

Un răspuns la “Casa construita din containere maritime – e nevoie de aprobari ca la cele din lemn / caramida?”

Noi construim asa ceva:) . Doar ca structura metalica modulara pe care o folosim este noua si se pliaza modulul astfel incat sa fie transportate mai multe module cu un singur tir reducand si costurile de transport.
Avem toate serviciile de la autorizatii, proiectare, constructie si consultanta.
Construim case moderne din structura metalica modulara si pereti tip sandwich cu spatii vitrate mari gata la cheie in 2 luni de zile la un pret mic.
Ca sa va raspundem la intrebare: Nu necesita aprobari speciale. Sunt aceleasi ca la orice constructie. E! Daca doriti sa construitii fara fundatie si doar pe piloni, nu necesita autorizatie de construire.
Detalii de contact si depsre proiectele noastre gasiti printr-un simplu Search cu numele firmei: 3D smART set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *