Categorii
Intrebari de la cititori

Caut meserias pentru montarea unui semineu cu focar pe lemne

Am nevoie de un meserias pentru montarea unui semineu cu focar pe lemne si imbracamintea din piatra, intentionez sa-l achizitionez complet din Dedeman… ma poate ajuta cineva sa-mi faca o lucrare de mare arta?


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Caut meserias pentru montarea unui semineu cu focar pe lemne, cumparat din Dedeman.

6 răspunsuri la “Caut meserias pentru montarea unui semineu cu focar pe lemne”

BUNA ANA,DACA ESTI DIN PH S-AU DIN JUDETELE LIMITROFE POTI SUNA AICI:0723194321,SANDU UN MESERIAS DE EXSCEPTIE SI O PERSOANA CU BUN SIMT.CHAO

Arta cere sacrificii.Daca v-ati gandit la un un focar de la DEDEMAN modelul cel mai simplu este 1800 lei si poate ajunge si la 7000+ lei.Materialele de finisaj pleaca de la 2400 lei daca le luati de acolo.Chiar de nu le luati de la ei tot de la aceeasi suma pleaca.Manopera se situeaza in functie de tipul de arta pe care vi-l doriti : abstracta , moderna …..etc. Oricum din cunostintele mele , ceva arta care sa includa focar , imbracaminte , placaj exterior , cos , poate sari lejer de 10000 lei si asta in cazul in care vrei ceva frumos.De nu, exista si solutii mai ieftine dar care fac parte de ARTA ABSTRACTA , uneori fara sare , fara piper.Totul tine de solutiile propuse si ce va doriti de fapt. Cred ca v-am dezamagit putin prin acest measaj.

Bună seara.Vă rog sâ-mi trimiteți o adresă email pt.a vă trimite cîteva opere pe care le-am executat și apoi decideți dv. dacă vă pot ajuta cu montajul șemineului dv.Cu stimă. neaguvasile1966@yahoo.com tel. 0721569210

La varsta pe care o am ….si dupa cati ani am muncit …cred ca am dreptul sa-mi prezint si eu niste modele .

Un semineu trebuie sa raspunda unor cerinte , se poate incalzi o vila intreaga , sau pur si simplu sa se piarda o caldura pe Cosul de fum doar de dragul Focului .
In 80 % din cazuri , Femeile aleg modelul , din experienta va spun . Va invit pe www. semineu rustic . aaz . ro si daca va place Astept un telefon 0733-814.850 .

Cu Stima
Marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *