Categorii
Intrebari de la cititori

Caut specialisti cu experienta pentru reparatie casa de lemn de 100 ani

Buna ziua draga redactie,
am achizitionat de curand o casa din lemn, in zona Campina, casa construita acum 100 de ani care este pe o fundatie de piatra iar sub dusumeaua de lemn inca buna am gasit pamant batut cu maiul.
Peretii si structura casei sunt din drugi mari de lemn, imbinati pe laterale in coada de randunica. Peste acest lemn sunt prinse in romburi alte stinghii de lemn care sunt umplute cu un fel de pamant. Acoperisul era in parte acoperit cu sindrila sin parte cu tabla. In cursul acestei veri am facut niste „reparatii” cred, complet gresite, la interiorul casei, tencuind peretii din interior cu plasa de rapit si tencuiala de ciment. :(. In spatele casei este un put, adica este o vand de apa care a facut ca in timp una dintre laturile casei sa „fuga” putin la vale si reparatii la spatele casei (orientat la nord) dar si pe latura casei sunt neaparat necesare.
Puteti sa ma ajuati cu adresa de contact al unui specialist care sa fi avut deja experiente in reparartii pentru case din lemn? Va multumesc frumos si succes in intreprinderea Dvs.
Sincere salutari,


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Caut specialisti cu experienta pentru reparatie casa de lemn de 100 ani.

6 răspunsuri la “Caut specialisti cu experienta pentru reparatie casa de lemn de 100 ani”

Pentru executarea lucrarii va stam la dispozitie cu profesionalism.
Executam realizarea de case taranesti traditionale cat si renovarea acestora.
Oferim servicii de proiectare – renovare – restaurare – executie de case traditionale romanesti.
A trai intr-o asemenea casa inseamna a trai in zaristea cosmica si in constiinta unui destin emanat din vesnicie, a pastra valorile si traditiile culturale. Mandria satului de a se gasi in centrul lumii si al unui destin ne-a mentinut si ne-a salvat ca popor peste veacuri. Satul nu s- a lasat ispitit si atras in „istoria“ facuta de altii peste capul nostru; el s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice „istorii romanesti“ pastrand vatra satulului, arhitectura caselor traditionale a fiecarei zone, obiceiurile si datinile stramosesti si nu in ultimul rand acei oameni de caracter si cu frica de Dumneazeu.
Aceste proiecte pot fi folosite fie pentru: case de vacanta , cabane, pensiuni, case le locuit permanent.
Noi, Echipa CasaTaMultVisata ne propunem sa realizam si sa proiectam un numar de peste 35 proiecte de case traditionale taranesti prin care sa reprezentam fiecare zona a Romaniei, proiecte pe care o sa le punem la dispozitia dumneavoastra.
facebook.com/profile.php?id=100008076408452
” CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!! ”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,

Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua
Construim, renovam, restauram constructii din lemn Pentru mai multe relatii va rugam sa ne contactati 0721123300

Buna ziua, in legatura cu cererea de oferta, suntem o firma din maramures, specializata in contructii din lemn, si renovari de case din lemn. As dori sa ne trimiteti niste poze, ca sa vedem in ce stadiu este casa. Multumesc si o zi buna.
Cu stima,
Gheorghe Craciun
Tel: 0754 457 950 / 0737 670 630
craciun_invest@yahoo.com
SC Craciun Investments SRL

Buna ziua,
Va stau la dispozitie, cu o experienta de 16 ani numai in UE, in constructia caselor din lemn,specializat in recuperarea, tratarea si intretinerea suprafetelor construite din lemn, piatra,marmura, caramida.

Cu stima
Nicusor Tataruca
tataruca.nicusor@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *