Categorii
Intrebari de la cititori

Ce covor sa aleg intr-un living cu mobila alb cu negru, parchet rosu inchis?

Am un living de 25 mp si vreu un covor dar nu stiu ce masura si culoare. Mobila este alb cu negru, canapeaua alb cu negru si parchetul este rosu inchis. MULTUMESC.


Intrebare de la LAURA, pe adresa redactiei: Ce covor sa aleg intr-un living cu mobila alb cu negru, parchet rosu inchis?

Un răspuns la “Ce covor sa aleg intr-un living cu mobila alb cu negru, parchet rosu inchis?”

Buna, Laura!

N-o sa-ti recomand un covor negru, desi, la prima vedere, asta pare sa fie prima alegere pentru un living decorat in alb si negru. Nu sfatuiesc pe nimeni sa aleaga covoare in nuante inchise, decat daca stiu ca stau foarte bine cu nervii si nu-i deranjeaza faptul ca absolut fiecare scama iese in evidenta. Plus ca avand deja un parchet de culoare inchisa…

Un covor de culoare alba, desi pretentios la capitolul intretinere, ar fi o alternativa mai buna si chiar mai practica, daca vei alege un model usor de curatat si intretinut.

Insa cea mai potrivita alegere, din punctul meu de vedere, ar fi un covor gri care se asorteaza atat cu mobilierul in alb si negru cat si cu parchetul rosu inchis, fiind, asadar, elementul de legatura intre nuantele predominante ale livingului tau.

In ce priveste dimensiunea, e greu de estimat, fara sa stiu cum este configurat mobilierul din camera. Dar pot sa-ti spun ca nu se mai poarta de mult covoarele tip mocheta, care acopera in intregime pardoseala. Alege, asadar, un covor usor de manevrat (nu uita ca va trebui sa-l scoti periodic la scuturat si spalat), care sa-ti acopere o parte a pardoselii, fara sa intre sub canapea, fotolii sau biblioteca. Iar daca ai amplasat canapeaua spre centrul camerei, poti alege doua covoare de dimensiuni mai mici, astfel incat unul sa vina in fata canapelei si celalalt in spatele sau in laterala ei (repet, e greu sa ma pronunt fara sa stiu amanunte despre amenajarea spatiului si amplasarea pieselor de mobilier).

Mai multe imagini si detalii despre amenajarea unui living in alb si negru gasesti aici: https://www.casadex.ro/2013/10/ce-zici-de-livingurile-moderne-amenajate-in-alb-si-negru-14-imagini/

Sper sa te inspire 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *