Categorii
Intrebari de la cititori

Defectiune la masina de spalat? Zgomot mare

Salut. De la ultimele doua spalari masina de spalat scoate un zgomot mai mare decat eram obisnuit, cred ca s-a defectat ceva la ea. Aveti idee ce ar putea fi? E posibil din cauza ca nu a prea folosit calgon? Ar putea fi asta motivul defectiunii? Am verificat si este centrata. Am auzit ca o metoda ar fi spalare in gol cu un litru de otet turnat in cuva sau cu sare? Sa fac incercarea sau sa chem un specialist? Ce imi recomandati? Multumesc. Sincer, mie imi convine, ca macar cand porneste masina nu o mai aud pe nevasta-mea. I-am si zis sa spele mai des. Un vecin chiar m-a intrebat ce marca folosesc, ca vrea si el.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Defectiune la masina de spalat? Zgomot mare.

9 răspunsuri la “Defectiune la masina de spalat? Zgomot mare”

lasand glumele misogine la o parte cu depunerile de calcar nu e de joaca. din experienta. mi s-a stricat o masina de spalat din cauza acestor depuneri si nici macar mesterul nu a mai salvat-o.
la masina noua nu a trecut nicio spalare fara calgon.

nu stiu cat de eficienta este metoda cu otet dar eu numai pe asta am folosit-o si slava Domnului de 7 ani folosesc acceasi masina de spalat. poate fi doar o coincidenta.

Ion merge cu Maria la rau pt. a spala rufele.La un moment dat ,in timp ce Ion statea deoparte si fuma un ‘Carpati’,se desprinde o stanca de pe munte ,cade peste Maria si o omoara.Ion vede patania si uitandu-se lung zice : Inca o masina de spalat omorata de calcar….

Eu stiu chiar de la un mester care repara masini de spalat ca o spalare in gol cu otet, la un program scurt, efectuata o data pe an sau la jumatate de an, ajuta la eliminarea calcarului depus. Dar si mai simplu este adaugarea unei lingurite de bicarbonat la fiecare spalare, in sertarul cu detergent. Sincera sa fiu, calgonul mi se pare mult prea scump, asa ca eu folosesc bicarbonat.

Buna ziua!

Eu locuiesc in Italia si vreau sa va spun ca aici foarte multa lume foloseste bicarbonat la masinile de spalat. Bicarbonatul ajuta la dedurizarea apei, ajutand la spalarea rufelor foarte murdare. Eu zic ca merita sa incercati, mai rau nu are cum sa faca.

Buna ziua!
Am masina de spalat de peste 10 ani si folosesc bicarbonat cu otet la spalare in gol.
Acum ceva timp si masina mea scotea sunete mai mari decat eram obisnuita.
Am sunat la o firma de service si cand au desfacut-o sa vada ce are, nu avea nicio depunere de calcar in schimb se crapasera rulmentii. Schimbarea lor m-a costat pana in 100 lei si folosesc masina si in prezent.
Cel mai bine chemi un specialialist.

Si mie mi s-a intamplat , am chemat un specialist pentru ca masina era noua si a gasit o sarma de la un sutien care intrase prin gaurile de la tambur si facea un zgomot infernal . Vorba lui Shakespeare : Mult zgomot pentru nimic !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *