Categorii
Proiecte de case inedite

O super casa modulara cu design modern. Ti-ar placea sa locuiesti aici?

1-exterior casa moderna modulara prefabricata proiect suburban


Casa pe care vreau sa ti-o arat astazi este unul dintre cele mai frumoase proiecte de constructii modulare prefabricate cu design modern pe care le-am vazut in ultimul timp.

Nu este ceea ce se poate numi o casa mica, dar nici foarte mare nu e. Cu tot cu terasa de pe acoperis, casa masoara putin peste 200 mp, mai exact 204. Lemnul omniprezent si piatra decorativa naturala care ii imbraca o parte din fatada si peretele cu semineu, din living, o fac sa para extrem de calduroasa si primitoare, in ciuda formei patratoase, specifice constructiilor moderne cu design minimalist.

Case modulare prefabricate, pe structura din lemn

Modulele prefabricate din lemn sunt creatia companiei de arhitectura 4 Architecture, care a conceput peste 30 de modele de module prefabricate pe structura din lemn, ce pot fi folosite, impreuna sau separat, in constructia diferitor modele de case, in functie de cerintele si nevoile clientilor, dar si de forma sau dimensiunea terenului.

Aceste module prefabricate se asambleaza in fabrica, fiind livrate beneficiarilor dupa turnarea si pregatirea fundatiei. Echipa 4 Architecture detine deja un portofoliu impresionant de constructii civile si nu numai, realizate din modulele prefabricate din lemn denumite Module Moderne.

Spatiu pentru familie si confort pentru oaspeti

Suprafata de peste 200 mp, desfasurata pe doua nivele (parter si etaj), a fost impartita dupa cum urmeaza:

– Parterul este compus dintr-o zona open space in care au fost amenajate un living confortabil, dotat cu un semineu placat cu piatra decorativa naturala, un luminos dining si o bucatarie moderna care, pe langa garnitura liniara de mobilier si dulapurile incapatoare incastrate in peretele opus ferestrelor, a fost prevazuta cu o insula de bucatarie atat de lata incat poate fi folosita in calitate de loc de luat masa chiar in timp ce se prepara mancarea pe plita incastrata in blatul acesteia. Tot la parter a fost amenajata o baie si camera oaspetilor care are iesire separata spre exterior, de unde pot admira padurea in care a fost construita casa.

– Etajul este dedicat odihnei si relaxarii, fiind ocupat de dormitorul matrimonial, camera copiilor, o baie si o camera de relaxare sau un living mai mic si mai intim, dotat cu canapele si televizor (de altfel, singurul din intreaga casa).

Si chiar daca la parter, de jur imprejurul casei, a fost construita o terasa, proiectul a fost gandit cu spatiu de relaxare in aer liber si la etaj. Iesind din livingul mic ajungi intr-o terasa generoasa, unde a fost construit un gratar si un semineu de exterior, in fata caruia proprietarii se relaxeaza in serile mai racoroase.

Asa cum ti-am spus inca de la bun inceput, imi place acest proiect de casa, designul sau simplu, finisajele folosite, nuanta placuta a lemnului, ferestrele mari si mobilierul modern si elegant in acelasi timp. M-as vedea locuind aici. Oare cat ar costa o asemenea minunatie?

sursa foto: re4a.com

3 răspunsuri la “O super casa modulara cu design modern. Ti-ar placea sa locuiesti aici?”

Buna ziua. In cazul in care aveti nevoie de service usi, va recomandam sa alegeti service-expert.ro . Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *