Categorii
Intrebari de la cititori

Pret pentru demolarea unei case de cca 120 mp, lipita de alta casa

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un pret estimativ pentru demolarea unei case de cca. 120 mp amprenta la sol (parter + mansarda) dimensiunile fiind de cca. 6×20 m. Mentionez faptul ca una dintre laterale (20 m) este lipita de o alta casa care nu trebuie avariata. Au fost construite la momente diferite, nu este vorba despre duplex. In cazul in care doresc construirea unei case noi pe acelasi teren, echipa care va construi casa poate sa se ocupe si de demolare? Si atunci, care ar fi pretul in acest caz? Totodata, cat dureaza demolarea si curatarea locului?
Multumesc mult pentru raspuns.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Doresc pret pentru demolarea unei case de cca 120 mp, lipita de alta casa.

18 răspunsuri la “Pret pentru demolarea unei case de cca 120 mp, lipita de alta casa”

Baiat [editat de admin] bun Lazarica, Bogdanele dar intreabal ce preturi are pentru casa si daca o va termina.Ca tot se cearta cu toti si nu stie de capul lui.Atentie la tren are mai multe clase decat [editat de admin].

MAI GIGELE CRED CA NU FACI PARTE DIN CATEGORIA SALAHORILOR DE CARE TOT SPUN VAD CA NU AI CURAJUL SA SPUI NUMELE SI PRENUMELE PENTRU MINE ESTI EGAL CU 00000000000000

Buna seara, Domnule Lazar,

Sunt din Craiova si voi fi interesat in a construi o casa anul viitor (nu stiu exact momentul inceperii, probabil in a doua jumatate a anului) . In cazul in care efectuati lucrari si in Craiova, va voi transmite o cerere de oferta la momentul cand voi avea proiectul gata.
Desi am vazut si cateva pareri negative la adresa dvs. pe acest site, nu stiu daca respectivii va cunosc personal sau nu, dar sunt dispus sa discutam. Oricum, pentru o astfel de lucrare se semneaza un contract, cu clauze clare referitoare la pret/termene/modalitate de plata, astfel incat se elimina riscurile de ambele parti.
Multumesc pentru raspunsul ref. la demolare, dar mai am o intrebare: este o practica obisnuita ca demolatul sa fie gratis in cazul in care aceeasi echipa va construi casa noua sau dvs. aveti acest gen de oferta, dar alte firme percep bani pentru demolare?
Multumesc!

Buna ziua domnule Bogdan,
IN BUCURESTI se castiga bani frumosi din demolari case vechi, am oferta de cativa ani si da roade, pentru ca nu am concurenta.Aici nimeni nu bate un cui fara sa ceara bani.
Cu stima

Bogdan,marea majoritate a echipelor care constreuiesc au aceasta practica.daca doresti si alte oferte la constuctia casei,poti sa ma contactezi 0765761657.nu o sa regreti.OFERIM GARANTIE.MULTUMESC

OK, Tudor, oricum intentionez sa cer mai multe oferte. Firma la care lucrezi (sau pe care o detii) este din Craiova? Sincer, cred ca este un avantaj sa fie din localitatea unde este lucrarea, altfel costurile firmei ar fi, in principiu, mai mari, tinand cont ca apar cheltuieli suplimentare cu cazarea/masa lucratorilor. Iar aceste costuri trebuie recuperate (banuiesc) de la beneficiarul lucrarii. Dar poate ca ma insel…
Si o intrebare suplimentara: garantia pentru lucrare nu apare ca o clauza obligatorie, atunci cand se lucreaza pe baza de contract? Desi stiu ca as putea scadea costurile angajand „la negru”, din cate m-am documentat, sfatul tuturor este sa lucrez cu o firma, deci pe baza de contract.
Multumesc pentru raspuns!

Gresit d-le Bogdan .
Daca nu este din localitate firma nu inseamna ca acele costuri de transport , cazare , etc ….. sunt in sarcina beneficiarului sau se platesc de beneficiar.
Daca firma are contracte si discount la materiale poate sa ofere oferta de constructie mai buna decat cel care este din localitate si aceste.
In ceia ce priveste garantia trebuie stipulata in contract.
Cu respect si stima,

Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si lamuriri, consider ca am invatat ceva din schimbul de pareri de pe acest site. Sincer, nu inteleg acele „dislike”-uri de la toate mesajele, dar…oricum, e mult mai civilizat asa decat sa ne jignim.
–> Casa ta mult visata: cu permisiunea dvs., va voi transmite o cerere de oferta (proiect + lucrare) la momentul cand voi avea cadastrul rezolvat.
O seara buna tuturor!

Buna ziua Domnul Andrei,
Pentru ca este un sait public, iar d- voastra aveti adresele de email a tuturor celor ce posteaza pe acest sait va rog tot public sa faceti cunoscuta adresa de email a domnului Gigi de mai sus. Nu este prima data cand face comentarii la adresa mea si a firmelor pe care le reprezint.
Va multumesc
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Buna Ziua!
Am cumparat in 2015,o casa P+M la rosu.
necunoscund unele aspecte am cumparat-o.
dupa ce mi s-au predat cheile am observat o fisura perimetrala in cerc in pardoseala(placa de beton de deasupra fundatiei zona living).ulterior am adus un specialist si mia mai gasit o fisura in lungime la baza zidului la masarda deasupra de living.
centura intrupta,si centuri
Buna Catalin!
Sunt Pietenul lui Cristi Biju.
As dorii sa imi faci o oferta cu preturile cap coada pe durata Procesului pentru anularea rezilierea Contractului .
Intrucat Casa cumparata are urmatoarele Vicii ascunse nefiind prezentate de vanzator mie si nici nu sunt trecute in contractul de vanzare cumparare.
Casa are foarte multe Probleme care nu prea sunt de rezolvat.

Probleme descoperite la cateva zile de un specialist in domeniu:

-La infrastructura sunt urmatoarele probleme:
-pardoseala fisurata perimetrala in zona living.
-posibile cauze:insuficienta tasare a stratuluisuport al pardoselii.
-La surastructura sunt:
-Caramizi de proasta calitate,crapate pe toti peretii exteriori si chiar pe peretii interiori.
-segregari in elementele de beton
-armaturi anterioare fara strat de acoperire in zona planseului
-planseu fisurat
-urme de materiale ceramice in planseul de beton.
-beton de proasta calitate
-scandura de cofraj care intrerupe continuitatea unei grinzi de beton in zona casei scarii l parter.
-centuri de masarda fara continuitate intre ele.

Intrebarea mea:

Ce pot face in acest caz?
sa incep o consolidare?sau sa o demolez?
ce costuri implica in aceste cazuri?

va multumesc mult!

Buna ziua . Am o casa din chirpici are cam 6o mp . Vreau sa o demolez sa curat locul este amplasata pe partea din spatele curtii spatele fiind pe calcan vecinul din spate are doat in partea din stanga 4 m lipit de casa mea o intrare nu ma deranlaza daca ramane peretele acolo bucata respectiva ca va face parte din viitorul gard este singura parte unde este caramida.vreau si eu un pret am proectant care sa faca planul de demolare si cel de constructie . Va Multumesc Mihai Nita

Buna ziua,

Am nevoie de niste informatii si sper ca unul din profesionistii de pe acest site ma poate ajuta: avem o casa mica, foarte veche, cu doua camere, in Alexandria, jud. Teleorman. Un perete deja s-a prabusit, iar eu si sotul meu vrem sa o demolam urgent si sa vindem terenul. Am inteles ca trebuie o autorizatie de demolare. Stie cineva cat costa, cum se obtine, si cat ne-ar costa demolarea si debarasarea molozului?
Va multumesc anticipat.

Anca Coliolu

SC.Lazar Total C-Tii
Va ofera servicii de demolari case-vile-cladiri ,de orice dimensiune,manual sau mecanic,
cu sau fara recuperare de materiale, transport moluz la groapa de gunoi , numai in Bucuresti si Ilfov, detalii cu autorizatie de demolare valabila . email. lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Domnule Mihai Lazar, aveti activitate doar in Bucuresti si Ilfov? Imi puteti recomanda pe cineva din jud. Teleorman?
Multumesc.

De unde stii cand cumperi o casa daca este sau nu DEMOLABILA? Iei o casa veche in care poti sa stai un timp si dupa aceea vrei sa demolezi sa faci altceva. Cand vrei sa cumperi cum afli foarte clar inainte sa faci cumpararea daca vei avea voie s o demolezi? Proprietarul spune ca e demolabila. Dar daca te trezesti ca nu ai voie? Cine da autorizatiile si cum afli inainte sa cumperi?

Buna ziua doamna Emma,
Raspunsul la intrebarea dumneavoastra apartine celor de la primarie (Urbanism)din localitatea de domiciliu, mergeti si intrebati ei o sa va raspunda, pentru ca detin controlul absolut in tot ce misca in constructii. Pe internet o sa gasiti numai speculatii…
Cu respect
Mihai Lazar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *